MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL ARDA’YA AĞLADI
KARTAL ARDA’YA AĞLADI

Arda Yurtseven için gözyaşları Sel oldu…

Aydos ormanlık alanda cesedi bulunan Arda Yurtseven son yolculuğuna uğurlandı.

Kartal’da kaybolan ve kendisini bulmak için arama çalışmaları yürütülen 16 yaşındaki Arda Yurtseven’in cansız bedeni dün Aydos Ormanında bir ağaca asılı halde bulundu.

GÖZ YAŞLARI SEL OLDU…

Arda Yurtseven için bugün Kartal Cemevi‘nde cenaze töreni düzenlendi.

Yurtseven, gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanırken, babası Arda’nın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Kartal’da geçtiğimiz günlerde Esentepe Mahallesinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan, Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Arda Yurtseven’i bulmak için birkaç gündür arama çalışmaları yürütülüyordu.

Cenazeye Yurtseven’in babası Hakkı Yurtseven, aile bireyleri, yakınları ile kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,Kartal Belediye Başkan Yardımcıları İmam Aydın,Oktay Aksu,Cengiz Türkmen,CHP Kartal İlçe Başkanlığı Yönetimi,İYİ Parti Kartal İlçe Yönetimi,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı,İyi Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan,CHP Milletvekili Av.Mahmut Tanal,Doğru Parti Kartal İlçe Başkan’ı Gülay Şakar,Demokrat Parti kartal İlçe Başkan’ı Eray Ekim, Arda’nın Okul arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

Başkan Yüksel acılı babayı cenaze de teselli etti. Acılı baba, oğlu Arda’nın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Arda Yurtseven’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına koyuldu.

Galeri
📆 23 Eylül 2021 Perşembe 17:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR