İSTANBUL- Gurbete çopk göç verdi bizim Memleketimiz. Bugüne kadar çalıştıkları mekanlarda işçi oldular yönetici oldular netice itibarı ile hep sevıldıler .Asla gönüllerinde olumsuzluklara yer vermediler. Bunun güzel örneklerinizde zaman içinde aldılar yada almağa başlıyorlar.
Bugüne kadar Amasya Haber olarak çokca adını duyduk Hatta Amasya İl Derneği Dernekjler arası futbol turnuvasında Halemlerimiz arasında onu gördük Bir Amasyalı Hemşerimiz Amasya Futbol turnuvasında Hakemliğimiz yaptı orda tanış olduk Kendısı ile Devamında Basında sıkca yeni projeleri ile Gerek Hükümete gerekse Belediye başkanlığına zaman zaman Mahalle insanının menfaati doğrultusunda sosyal paylaşımlarda serzenişleri yazıları yorumlarını gördük. Gerek yazılı ulusal basın gerekse Görsel ulusal ve yerel basın onun Mahalle insanları için her daim yaptığı yenı sosyal konulardakı yardımları ve yenılıkleri ile konu oluyordu.
Bizde Amasya haber ST/Medya olarak işte adını sıkca duyduğumuz Kendisinin Başarıları ile Övündüğümüz Hemşerimiz Erhan Gülmüş Muhtarımızı Kartal İlçesi Atalar Mahallkesindeki Muhtarlık hizmet Binasında ziyarete gittik.
Bizleri yıne o Gülümseyen yüzü ve Sürekli hizmet adına Cep telefonuyla mahalle sakinleriyle talep şikayet ve dileklerini bizzat aldığını ve hiçbir şekilde yüzünün ekşimediğini gördük. Gerekse Ofis de Muhasebe işlerini yürüten yardımcısı Hanımefendi ile olan güzel diyaloğuda örnek bir çalışma ortamı dedirtti bize çünkü o Bayan Muhtarımızın eşi idi.
1978 yılında Amasya Taşova hemşerimizin oğlu olarak İstanbul Kartal İlçesi Atalar mahallesinde dünyaya gelen Erhan Gülmüş Evli ve 2 çocuk babası. İş olarak Gıda sektöründe çalışmaları olmuş 2014 yılındakı Yerel yönetimler seçiminde 11387 oy alarak Kartal bölgesinde 20 mahallede en çok oy alan ve en genç muhtar olarak adını yenıden gundeme taşıdı.
Mahalle sakinlerinin çok sevdiği düşkünlere özellikle yardıma muhtaç eğitim konusunda ihtiyaç sahiplerine buyuk çaba harcayarak yardımcı olmaya çalışmakta Buradan yazmakla bıtıremıyeceğimiz kadar çalışmaları olan muhtarımızı yakın tarihte Medya Fm 93.9 da Anadolunun sesi proğramında ağırlamaktan onur duyacağımızı ilettik.
BAŞARILAR DİLİYORUZ HEMŞERİMİZE .
Bir yanıt yazın