MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP. DR ALTINOK ÖZ AHBAZYA’DA
KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP. DR ALTINOK ÖZ AHBAZYA’DA

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, beraberinde Sohum Belediye Başkanı Alias Labakhua, CHP Kartal Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Osman Güdü, Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer ile birlikte ilk olarak Cumhurbaşkanlığı makamında Cumhurbaşkanı Aleksandr Ankvab tarafından kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Aleksandr Ankvab, Başkan Öz’ü Ahbazya’da görmekten mutlu olduğunu belirtti ve Sohum – Kartal arasında kurulan ilişkinin önemine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Aleksandr Ankvab, halklar arasında iyi ilişkilerin ve dostlukların dünya barışına da katkısının önemli olduğunu söyledi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Sohum ile Kartal arasındaki dostluktan öte tarihsel köken olarak da iki halkın birbirlerine olan yakınlıklarına değindi ve gördükleri ilgiye teşekkür etti. Başkan Öz, Cumhurbaşkanına, görüşmenin anısına bir sunumda bulundu.  Sıcak bir karşılama ile yapılan görüşmenin ardından Başbakanlık konutunda Başbakan Leonit Lakırba tarafından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz ve beraberindeki heyet kabul edildi.  Başbakan Leonit Lakırba, Ahbazya’da yakın dönemi ve yaşanan süreçleri anlattı ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü Ahbazya’da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Lakırba, Kartal – Sohum kardeşliğinin Türkiye – Ahbazya dostluğu için de önemli olduğunu belirtti.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve beraberindeki heyet Kültür Bakanı Badra Gunba’yı da makamında ziyaret etti. Bakan Gunba, Başkan Altınok Öz ve berberindeki heyete, Kartal’da gördükleri yakın ilgi ve dostluk için teşekkür ederek sözlerine başladı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz de dostluk adına çaba ve çalışmalarını bildiklerini ifade etti. Daha sonra Sohum Belediye Başkanı Alias Labakhua, heyete bir yemek verdi. Dostluk mesajlarının verildiği yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün eşi Feray Öz de katıldı. Ardından Ahbazya’nın 20. kuruluş yılı anısında etkinliklere davetli olan belediye başkanları ile birlikte Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’e günün anısına sunumlarda bulunuldu.

📆 03 Ekim 2013 Perşembe 10:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR