MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kuruluna seçildi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kuruluna seçildi.

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. ALTINOK ÖZ, TÜRK DÜNYASI BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİNE SEÇİLDİ

Yerel Yönetimlerde bilgi ve tecrübe paylaşımı amacıyla yola çıkan Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin (TDBB) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. TDBB’de yeni yönetim kurulu organlarının da belirlendiği toplantıda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kuruluna seçildi.

 
26 ülkeden 1.100’e yakın üye belediyesi ile işbirliği, tecrübe ve bilgi paylaşımı alanında değer yaratmayı hedefleyen Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin (TDBB) yeni yönetim organlarının belirlendiği ve tüzük değişikliğinin yapıldığı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıya yurtdışından ve yurt içinden 250’ye yakın Belediye Başkanı, Meclis Üyesi ve davetliler katıldı.

 
Kent ve kent yönetimlerinin sorunlarının ve çözüm yollarının belirlenmesi, tartışılması, ortak çözümler aranması ve uygulama çalışmalarının yapılması, kent yönetimi ve kent kültürü konusunda yeni modellerin araştırılması ve geliştirilmesi çalışmalarının yapılması ve yapılan çalışmaların desteklenmesi, tarihi ve kültürel mirasın korunması amacıyla kurulan Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) yeni yönetimini belirledi.

 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun TDBB Başkanı olarak yeniden seçildiği toplantıda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kuruluna seçildi.

 
Yeni Yönetim Kurulu, Denetim ve Danışma Kurullarının seçilmesi,  TDBB Tüzüğünde önerilen değişikliklerin kabul edilmesinin ardından üyeler tarafından dilek ve temenni konuşmaları yapıldı.

📆 18 Haziran 2014 Çarşamba 13:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR