MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTAL BELEDİYE SPOR’DAN İKİNCİ YARIDA ‘İKİ PENÇE’
KARTAL BELEDİYE SPOR’DAN İKİNCİ YARIDA ‘İKİ PENÇE’

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup’ta Modafen ile Kartal Belediye Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Kartal Belediye Spor, 2. yarıda art arda gelen gollerle Modafenspor’u ’ 2-1 mağlup etti.
Haftalardır istenilen performansı skor anlamında sağlayamayan konuk takım, ikinci yarıdaki etkili futboluyla galibiyet hasretine son verdi. Kartal Belediye Spor, ilk yarıyı Modafen karşısında 1-0 geride tamamladı. Her iki takım da iki devrede farklı performans sergileyince Kartal ekibi maçı 2-1 kazandı.
İlk Pozisyon Gol Oldu
Karşılaşmada 3.dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Yunus, sol ayağıyla şutunu attı. Kaleci İsmail topu ayaklarıyla çeldi. Dönen topta Yunus bir kez daha şutunu attı ve top ağlarla buluştu. 16.dakikada Cem 3 kez üst üste serbest vuruş kullandı. Yener’in kafa vuruşunda savunmada Emrah topu kafa ile çizgiden kornere uzaklaştırdı. 30. dakikada sağ kanattan Onur’un ortasında top altı pasın üzerinde sekti. Yener, oldukça net bir pozisyonda topu yan ağlara gönderdi. İlk yarıda Modafenspor maçı 1-0 önde kapattı.
İki Kartal pençesi
49. dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan Cem Keskin, uzaklardan sol ayağıyla sert bir şut attı ve skoru dengeledi. Modafen, kalesinde gördüğü golden 1 dakika sonra 2. kez öne geçme fırsatından yararlanamadı. 50.dakikada Yunus, Zekeriya’dan sıyrıldı ve şutunu attı. İsmail topu müthiş kurtardı. 63.dakikada Kenan’ın pasında Cenk Karataş kaleci ile karşı karşıya kaldı ve skoru 2-1’e getirerek Kartal Belediye Spor’un dönüşüne imzasını attı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kartal Belediye Spor,  maçı 2-1 aldı.
“Çocuklar Çok İyi Mücadele Ettiler”
Kartal Belediye Spor Genel Sekreteri Yakup Ata, karşılaşmanın çekişmeli geçtiğini söyleyerek “İlk yarı, futbolcularımız iyi mücadele etti. Ancak bu mücadeleye rağmen kalemizde 1 gol gördük. Modafen zorlu bir rakipti. İkinci yarıda futbolcularımız mücadelesine devam etti.  Çocuklar gol atmak için sahada ayak basmadık yer bırakmadı.   Cem ve Cenk’in attıkları iki golle moral bulduk. Önümüzde yine maçlar var.  İyi hazırlanıyoruz. Önümüzdeki maçları da almayı hedefliyoruz. Kartal Belediye Spor’a güveniyorum” dedi.

📆 19 Eylül 2013 Perşembe 17:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR