MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Çalışanlarına Yemek Düzenledi
Kartal Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Çalışanlarına Yemek Düzenledi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her yıl olduğu gibi bu sene de çalışan kadınları unutmadı. Kartal Belediyesi’nin Büyük Ada’da bulunan Sosyal Tesislerinde Kartal Belediyesi kadın çalışanları için yemek düzenlendi. Sinoplular Derneği’nin kadın üyelerinin de eşlik ettiği yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün eşi Feray Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Kartal Belediyesi Birim müdürleri ve Kartal Belediyesi kadın emekçileri katıldı.

Yemek öncesinde konuşan Feray Öz, “ Kadın olmadan toplumun ilerlemesi sağlanamaz. O nedenle kadınların sosyal ve ekonomik hayatın içinde olmaları, yönetimde de daha çok yer almaları gerekiyor. Toplumun olumlu yönde, aydınlık yönde gelişimini sağlayacak olanlar bizleriz. Ancak bizim azmimiz ve çabalarımızla Türkiye daha çağdaş bir ülke olabilir. Bunu hiç unutmamalı, yolumuza, çalışmalarımıza bu düşünceyle devam etmeliyiz. Dünya Kadın Emekçiler Günü’müz kutlu olsun” dedi.

Oldukça keyifli geçen gecede Kartal’ın yerel sanatçısı Murat Teker sahne aldı. Seslendirdiği şarkılarla salondakilere eğlenceli dakikalar yaşatan Murat Teker’in ardından Mehtap Çelik sahne aldı. Kartal Belediyesi’nin kadın personeli, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen gece dolayısıyla Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ettiler.

📆 10 Mart 2014 Pazartesi 11:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR