MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet » KARTAL BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
KARTAL BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk haftasında düzenlenen muhtarlar toplantılarının Ağustos 2016 oturumunda yine mahallelerin sorunları ve ülke gündemi değerlendirildi.

 

Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda yapılan kahvaltılı toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Mustafa Fehmi Okay, Feyyaz Kaynak, Ali Apaydın, Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil ve Kartal’ın mahalle muhtarları katıldı. Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülcemal Fidan toplantıda yaptığı konuşmada; “Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz, yurt dışında bulunduğundan bu ayki toplantımızda yer alamadı, sizlere selamlarını iletiyorum. Mahallelerimizin sorunlarına hep beraber çözüm arayacağız.” dedi.

 

“Kartal bir yıldız olma yolunda ilerliyor”

 

Ağustos 2016 oturumunda mahallelerdeki sorunlar ele alınıp çözüm önerileri masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülcemal Fidan şunları söyledi: “Başkanımızın sayesinde Kartalımızda çok güzel gelişmeler oluyor. 20 mahallemizde de projeler geliştiriliyor ve bunların üzerinde devamlı egzersizler yapılıyor. Kızılay Bulvarı için Kartal’ın vitrini olacak bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bunun yanında Yakacık’ta bulunan huzur evimiz, Van’dan getirilen depremzedeler zamanında büyük hasar görmüştü, şimdi bu huzur evimiz; yüzlerce engelliye, yüzlerce yaşlıya, içinde yüzme havuzu, bakım alanlarıyla her türlü sosyal olanaklarıyla hizmet verecek. Burada bir kısmını Avrupa Birliği ile ortak yürüttüğümüz muhteşem bir projemiz şekilleniyor. Ayrıca Cevizli’de devam eden Ceviz Meydan Park projesi bittiğinde adeta bölgenin değerine değer katacak. Bunun yanında Yakacık’ta yapımı süren park ile 30 bin metrekare alan içerisinde İstanbul’da bile belki de örneği olmayacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. İçinde her türlü sosyal aktivitelerin yapılacağı, prens adaları manzaralı bir park inşa ediyoruz. Ayrıca Türkiye’de eşi bulunmayan ve tüm belediyelerin dikkatini çekerek örnek olan, şu anda sayısı 11’e kadar ulaşan ve gün geçtikçe artacak olan kreşlerimiz var. Belediye Başkanımız Kartal’ı çok iyi tanıyor ve ihtiyaçları çok iyi biliyor. Kartal; hem çevresel, hem kentsel dönüşüm hem de sosyal alanlarda bir yıldız olma yolunda.”

 

Darbeye karşı birlik beraberlik mesajı

 

Toplantıda Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi de gündeme alındı. Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarları yaşanan darbe girişimini şiddetle kınayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Vekili Gülcemal Fidan, konuşmasında şunları dile getirdi: “Başkanımız Altınok Öz, 2009 seçim çalışmalarında herkesin korktuğu ve bu örgüt liderine söz söyleyenlerin başlarına her türlü olayın geldiği bir dönemde, -O Amerika’da ağlayarak konuşan adam, ‘Benim Türkiye’ye dönmeme engel yok, şartların oluşmasını bekliyorum’ diyerek Humeyni’nin indiği gibi inmek istiyor- demiş ve bugünkü tehlikeye o zamandan dikkat çekmişti. Memleketimizi bölüp parçalamak adeta bizleri vatansız bırakmak isteyen bu çetenin, terör örgütünün yapmış olduğu ihaneti şiddetle kınıyoruz. Bu olaylarda yaralanan bir personelimizi Başkanımızın talimatıyla devamlı takip ediyor ve aileleriyle görüşüyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Cumhurbaşkanı Pazar günü Yenikapı’da düzenlenecek mitinge, tüm muhalefet partilerini davet etti. Biz de Kartal Belediyesi olarak toplu taşıma araçlarımızla bu mitingde yerimizi alacağız.”
unnamed (3) unnamed (2)

Galeri
📆 08 Ağustos 2016 Pazartesi 13:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR