MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi hakkında SUÇ duyurusu…!!!
Kartal Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi hakkında SUÇ duyurusu…!!!

Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhçu, Kartal Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

Eyüp Muhçu’nun Sosyal Medya hesabından paylaştığı “İnsan kafası kesen bu katil sürüsünü..” “demokrasi sevdalısı” gibi sunmak en azından “insanlık düşmanlığı” ile nitelenebilir. Sözlerinin altına

Yunus Fırat Aydın, Muhçunun paylaşamının altına “Mimarlar Odası Eyüp Muhçu..yaladığın postallarla aynı çöplüğü hakediyorsun.. yazmıştı.

Muhçu, Yunus Fırat Aydın’ın bu sözleriyle ilgili suç duyurusunda bulnduğu öğrenilrken, Yunus Fırat Aydın, olayla ilgili karakol’da ifade verdi.

Konuyla ilgili ifadesini paylaşan Aydın ifadesinde “ 17 Temmuzda 2016 tarihinde paylaşmış olduğum bu ifadenin hakaret değil, eleştiri boyutunda değerlendirilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Söz konusu ifadeyi hakaret değil kamuya mal olmuş kişilerin eleştiye daha açık olmaları gerektiği için eleştiri kapsamında kullandım. Dolayısı ile tarafıma isnat edilen eylemin bir suç teşkil etmediğini bilakis “insan kafasını kesen; katil sürüsünü demokrasi sevdalısı gibi sunmak en azından insanlık düşmanlığı ile nitelendirilebilir ifadesinin suç teşkil ettiğinin ve savcılığın bu ifade ile ilgili soruşturma başlatması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle adıma atılı suçlamayı kabul etmiyorum.” Dedi.

Aydın “Ağır ifadelerinden dolayı Ramazan Bayramı sonrası Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu hakkında Anadolu Adliyesinde suç duyurusunda bulunacağız” dedi

Galeri
📆 22 Haziran 2017 Perşembe 17:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR