MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ BAYRAMDA DA HER YERDE HİZMET VERDİ
KARTAL BELEDİYESİ BAYRAMDA DA HER YERDE HİZMET VERDİ

Kartal Belediyesi, bayram boyunca tüm birimleri ile Kartal halkına hizmet için seferber oldu. Zabıta, Temizlik, Çevre, Veterinerlik, Destek, Soysal İşler Müdürlüğü ekipleri, sürekli alanda halkın sorunlarına çözüm üreten çalışmalar yürüttü.

 
Kartal Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu bayramda da Kartallılara, mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferi hizmetleri sefere koydu. Kartal Belediyesi, otobüsleri ile Kartallı vatandaşları, arife gününden itibaren Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. günü, 10.00 – 17.00 arasında saat başlarında Kartal Meydanı’ndan Ortadağ, Yeni Şıhlı, Yakacık, Kurtköy ve Soğanlık Mezarlıklarına taşıdı. Bayram boyunca yurttaşlar yakınlarının mezarlarını ziyaret ettiler, dualarını okudular. Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Kurban bayramında yakınlarının mezarlarını ziyarete giden vatandaşlara lokum ikram edildi. Bayramlaşmada bulunuldu.

 

Belediye ekipleri, bayram boyunca kurban kesim alanları ve kurban satış alanlarının bulunduğu noktalarda da bulunarak denetim yaptılar. Bayram boyunca belediye hizmetlerinin aksatılmadan Kartallılara ulaşılması için her türlü önlem alındı ve Kartal huzurlu bir Kurban bayramı geçirdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bayram boyunca sürekli çalışmaları izledi ve denetledi. Belediye ekipleri, özellikle kesim yerleri konusunda gelen şikayetlere anında müdahale etti. Zabıta ekipleri de bu anlamda titiz bir çalışma yürüttü.

📆 08 Ekim 2014 Çarşamba 15:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR