MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI KARTAL HAFIZLAR DERNEĞİ’NDE ANLATILDI
KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI KARTAL HAFIZLAR DERNEĞİ’NDE ANLATILDI

Kartal Belediyesi ilçede sivil toplum kuruluşları ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal ilçesindeki dernek ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Kartal Hafızlık ve Kıraat İlmi Araştırma Derneği’ni ziyaret eden Gürer, dernek yöneticileri ve öğrencilerle görüştü. Kartal Belediyesi’nin uyguladığı sosyal projeleri anlattı. Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Her inanca saygılıyız. Herkesin ve herkesime hizmet veren bir belediyecilik anlayışımız var.” dedi.

 

Toplumumuzun yapısında giderek artan,  ve toplumu etkileyen uyuşturucu gibi sosyal medya gibi bağımlılık sağlayan ve toplumsal mücadeleyi gerektiren konularda herkese ve herkesime sorumluluk düştüğüne dikkat çeken Gürer şöyle dedi: -“Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz Kartal’da farklı projeler uyguluyor. Bu projelerin önemli bölümü insanların yaşamını daha iyi kılmak içindir.

 

Örneğin çok sayıda meslek kursu açıyoruz. Buralarda insanlar bir şeyler öğrenerek aile bütçelerine katkı sağlıyor. Halı dokuma kursumuzda meslek öğrenen kişinin bir üretim yanı oluşuyor. Keza ihtiyaç sahipleri için destek sağlıyoruz ama önemli olan ihtiyaç sahibini de bir alanda üretken kılmaktır. Sadaka, toplumun geleceğinde bir zorunluluktan öte yol olmamalı, çalışmayı üretmeyi hep birlikte sahiplenmeliyiz.

 

Depremde yıkılacak bir evde oturarak mutlu olunabilir mi? Belediyeler yalnız yol, kaldırım, temizlik gibi işler yapmaz. Bunun yanında insanların daha iyi yaşayacağı parkları, yeşil alanları yanında iş sağlayacakları mesleklerin öğrenmesine de vesile olur. Biz bunları yapıyoruz.” dedi. Gürer, giderek toplumun önemli sorunu olmaya başlayan uyuşturucu, sosyal medya bağımlılığı gibi konularda bilgi ile buluşulup mücadele edilmesi gereğine de değindi. Dernek görevlileri ile de sohbet eden Gürer, geleceği güzel kılmanın yolunun sevgi, saygı ve bir arada yaşama duygusuna sürekli sahip çıkmakla olacağını söyledi. Dernek yöneticileri de ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 

 

İSMAİL FAKİRULLAH İLİM VE İRFAN YAYMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ’NE DE ZİYARET

 

 

Kartal Gümüşpınar İsmail Fakirullah İlim Ve İrfan Yayma Ve Geliştirme Derneği’ni de ziyaret eden Kültür Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Dernek Başkanı Kazım Silber, yöneticiler Hamza Bütüntekin, Muhammed Senatunç, Beşir Şendil ile görüştü. Dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kartal Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Kartal’da Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde gerçekleşen projelerden örnekler verdi. Dernek yöneticilerinin sorularını da yanıtladı.

📆 17 Nisan 2015 Cuma 09:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR