MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Çanakkale gönüllüsü Cem Arkan
Kartal Belediyesi Çanakkale gönüllüsü Cem Arkan

Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda açılan gezici Çanakkale Müzesi büyük ilgi görüyor.1-31 Mart 2015 tarihleri arasında açık kalacak müze Kartal’da bulunan okulların yanı sıra çevre ilçe okulları ve yurttaşlar tarafından büyük ilgi ile geziliyor.

 

Müzede Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı Sorumlusu Cem Arkan anlatımı ile Çanakkale’de yaşananlar ziyaretçilere detaylarıyl aktarılıyor. Cem Arkan, Çanakkale Savaşı’nın özelliklerini, yaşanan süreçle ilgili anıları aktarıp katılımcıları bilgilendiriyor. Elinde mikrofonu ile müzeye her giren ziyaretçi okula detayları aktaran ve müze ziyaretçilerini Çanakkale’de yaşatan Cem Arkan, disiplinli ve düzenli olarak sürdürdüğü çalışmada katılımcılar tarafından takdirle karşılanıyor.

kartal belediyesi(1)

Cem Arkan, “Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi’ne Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz tarafından Kartal’da açılması sağlandığı günden beri yüzlerce ziyaretçi geldi. Çanakkale’nin doğru anlaşılması ve anlatılması, gençlerimizin doğru bilgi ile buluşmasına çalışıyoruz. Kartal Belediyemiz Kültür Müdürlüğü’nün de desteği ve ADD ile sağlanan işbirliği ile Çanakkale ruhunu Kartal’da yaşatıyoruz.

 

Ay sonuna kadar devam edecek müzemize tüm halkımızı bekliyoruz. Özellikle ziyaretçi defterine yazılan duygular bizi çok etkiliyor. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz böylesi bir önemli müzemizi Kartal’da açmasından dolayı halkımızda çok mutlu ve teşekkür ediyor.” dedi.

Galeri
📆 19 Mart 2015 Perşembe 15:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR