MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Çocukların Hayallerini Gerçekleştirdi
Kartal Belediyesi Çocukların Hayallerini Gerçekleştirdi

 

Yakacık Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi ve Kartal Belediyesi işbirliğiyle, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından desteklenen, ‘Common Language Of Toys (Oyuncakların Ortak Dili) Projesi hayata geçirildi. Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, proje çerçevesinde, Yakacık Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerini bir araya getirdi.

 

 

Yakacık Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin hediyeleşmesi ve yeni yıla mutlu girmeleri için düzenlenen kermes öncesinde çocuklar, kağıtlara yeni yıl dileklerini yazdılar. Daha sonra Yakacık Doğa Anaokulu velilerinin desteğiyle düzenlenen kermeste çocukların dileklerini yazdığı kağıtlar zarflara konulup numaralandırılarak dilek ağacına asıldı.

DOĞA ANAOKULU CUMHURIYET IOO HEDIYE (2)

 

 

Çocukların yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini amaçlayan ‘Oyuncakların Ortak Dili’ projesinin son ve en güzel aşamasında ise Yakacık Doğa Anaokulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, velileri, okul yöneticileri, eğitmenler, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal Belediyesi’nde bir araya geldi ve miniklere hediyeleri verildi. Minikler büyük bir heyecanla hediyelerini alırken yeni yılı, yeni umutlarla ve mutlulukla karşıladılar. Çocuklar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve Yakacık Doğa Anaokulu’ndaki arkadaşlarına teşekkür ettiler. Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner de çocukların gözlerinde gördüğü heyecan ve gelecek coşkusunun her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak projeye destek veren herkese Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına teşekkür etti.

 

 

 

 

Galeri
📆 02 Ocak 2014 Perşembe 16:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR