MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Dostluk Müsabakası’na Ev Sahipliği Yaptı 
Kartal Belediyesi Dostluk Müsabakası’na Ev Sahipliği Yaptı 

Kartal Belediyesi ve Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Mesleki Eğitim Spor ve Kişisel Gelişim Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ‘Karate ve Kick Boks Dostluk Müsabakası’, Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Çocukların ve gençlerin fiziksel-sosyal gelişimlerine destek olmak ve spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen turnuvanın ana teması “Spora Evet, Uyuşturucuya Hayır” oldu. 12 spor kulübünün katıldığı turnuvaya farklı yaş gruplarından yaklaşık 500 sporcu katıldı.

Turnuvaya; Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyespor Başkanı ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Umut Daştan, Okullarda Hayat boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Deniz Şahin ile sporcuların aileleri katıldı.

Gün boyunca Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Kıyasıya geçen turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Deniz Şahin’in elinden aldı.

Galeri
📆 20 Mart 2023 Pazartesi 20:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR