MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ ‘DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’ DOLAYISIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
KARTAL BELEDİYESİ ‘DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’ DOLAYISIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş ‘Dünya Yaşlılar Günü’ nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Türk Kızılayı Zeynep M. Nedim Oyvar Konukevi’ni ziyaret etti. Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personelinin de eşlik ettiği ziyarette Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş, konukevinde kalan yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek dilek ve görüşlerini dinledi. Ziyaret sırasında konukevinde kalan yaşlı vatandaşlara hediyeler veren Başkan Yardımcısı Mermertaş, Kartal Belediyesi’nin geliştirdiği projelerden de bahsetti.

 

 

Hayırsever vatandaşların desteği ile kurulan ve 1986 yılından beri özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlara hizmet veren Türk Kızılayı Zeynep M. Nedim Oyvar Konukevi’ni Kartal Belediyesi bu yıl da unutmadı. 1 Ekim’de kutlanan Dünya Yaşlılar Günü’nün ardından planlanan etkinliklerin bir parçası olarak konukevini Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş ziyaret etti.  Ziyarette Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş ve Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı ile personeli Şişli Kızılay Şube Başkanı Aslan Yavuz Haberdar ve Türk Kızılayı Zeynep M. Nedim Oyvar Konukevi Müdürü Fisun Altındağ karşıladı. Konukevinin ortak salonunda gerçekleşen buluşmada Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş yaşlı vatandaşlarla buluşarak sohbet etti. Vatandaşların Kartal Belediyesi’nin hizmetleri ile ilgili dilek ve taleplerini dinleyen Dr. Turgut Mermertaş, konukevinde kalan vatandaşları Kartal Belediyesi’nin her ay düzenlediği kültür etkinliklerine davet etti. Üzerinde Kartal Belediyesi’nin logolarının yer aldığı havlu ve cam fincandan oluşan hediyeleri de vatandaşlara günün anısı olarak takdim eden Dr. Turgut Mermertaş, konukevinde kalan yaşlı vatandaşların yaptığı eserleri de yakından inceledi.
unnamed-2 unnamed-3

Galeri
📆 06 Ekim 2016 Perşembe 18:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR