MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ GELENEKSEL 9. VOLEYBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ OLDU
KARTAL BELEDİYESİ GELENEKSEL 9. VOLEYBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 9. Voleybol Turnuvası’nda sona gelindi. Kreş Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü oynanan final karşılaşmasında kupayı alan takım Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü oldu.

 
Final karşılaşmasını, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay, Nuran Keriş, Meclis üyeleri, birim müdürleri ve Kartal Belediyesi personeli izledi. Nefes kesen final karşılaşmasından önce Zabıta Müdürlüğü ile Destek ve İşletme İştirakler Müdürlüğü arasında 3.lük maçı oynandı. Karşılaşma sonunda Zabıta Müdürlüğü 2 – 0’lık skorla gülen taraf oldu.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kupayı Başkan Altınok Öz’ün Elinden Aldı

 

Üçüncülük maçından sonra turnuvanın final karşılaşması oynandı. Maç boyunca izleyicilerin tezahüratları renkli görüntülerin oluşmasına yol açtı. Final karşılaşmasının kazananı ve turnuvanın şampiyonu ise 3 – 0’lık set skoruyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü oldu. Kupa töreninde önce Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Perihan Sevim hakemlere katılımlarından dolayı plaket takdim etti. Plaket takdiminden sonra Plan ve Proje Müdürü Meksude Genç, Destek Hizmet ve İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne ‘En Centilmen Takım’ ödülünü verdi. Kupa töreninin devamında Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, turnuvada 2. olan Kreş Müdürlüğü oyuncularını tebrik ederek madalyalarını takdim etti. Kreş Müdürlüğü’nü yenerek şampiyon olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ise kupasını Başkan Altınok Öz verdi. Başkan Altınok Öz, oyuncuları tek tek tebrik ederek kupayı kendilerine teslim etti.

Galeri
📆 20 Aralık 2016 Salı 20:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR