MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ-HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE MESLEK KURSLARI BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ-HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE MESLEK KURSLARI BAŞLIYOR

Kartal Belediyesi ile Kartal Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile protokol dâhilinde meslek kursları açılıyor.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Sosyal ve Kültür İşler Müdür vekili Özlem Şekerci, Kartal Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Erdal Yıldırım ve kurs açılacak birimlerin sorumluları ile düzenlenen toplantıda yapılacak çalışmalar konuşuldu.

 

 

 
Kartal Belediyesi ile Halk Eğitim işbirliği ile gerçekleştirilen kurslarda geçtiğimiz yıllarda satranç, drama, tiyatro, gitar, bağlama, guaj boya, sulu boya, ingilizce, halk oyunları, bilgisayar eğitimi, keman, el sanatları, giyim, nakış, halı ve aşçılık gibi kurslar gerçekleşti. Açılacak meslek kurslarında fiziki alan sağlanması ve kursiyerlerin temini Kartal Belediyesi’nce sağlanırken, Halk Eğitim Müdürlüğü Kurs öğretmeni temini ve eğitim sonunda belge vererek katılımcıların iş sahibi olmalarına vesile oluyor.

 
Toplantıda konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz meslek kurslarının önemine inanıyor. Bu bağlamda yapılacak çalışmalara belediye olarak dün verdiğimiz desteği bugün de devam ettireceğiz.

 

 

 

Kursiyerlerin iyi bir eğitim süreci yaşamaları için her türlü desteği sağlayacağız. Farklı alanlarda yapılacak kurslar için Kartal’da ciddi bir başvuru geldi. Kısa sürede kursların açılması ile yeni kursiyerlerin eğitim çalışmaları başlayacak.” dedi.

 

 

Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir de kurumlar arası ilişkilerin olumlu olmasının çalışmaları verimli kıldığını, Kartal ölçeğinde geçtiğimiz yıl 26 bin kişinin kurs belgesi almaya hak kazandığını belirtti. Belediye ile yapılan protokol çerçevesinde çalışmaların verimli bir işbirliği ile devam edeceğine inandığını söyledi. Karşılıklı görüşmeler ışığında kurs çalışmaları her yönü ile ele alınan bir toplantı gerçekleşti. Kursların bu hafta ve gelecek hafta eğitime başlayacağı açıklandı.

📆 14 Ekim 2014 Salı 12:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR