MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ İLE ÇEVRECİ ÇOCUKLAR AYDOS’TA EL ELE
KARTAL BELEDİYESİ İLE ÇEVRECİ ÇOCUKLAR AYDOS’TA EL ELE

KARTAL BELEDİYESİ İLE ÇEVRECİ ÇOCUKLAR AYDOS’TA EL ELE

 

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği 5 -7 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Kartallı çocuklar, fidan dikip ormanda çevre temizliği yaptılar.

 

Kartal Belediyesi, 5-7 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Aydos ormanında bir dizi etkinlik düzenledi. Umut Çocukları TEMA ve Kartal Belediyesi Engelli Koordinasyonu Birimi Engelsiz Üretim Atölyesi öğrencileri, Kartal Belediyesi’nin etkinliğinde Aydos ormanında bir araya geldi. Etkinlikte Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş ve mahalle muhtarları da yer aldı.

 

Etkinlik kapsamında çocuklar önce Aydos ormanında çöp toplayarak çevre temizliği yaptılar, ardından fidan dikimi gerçekleştirdiler. Mutlulukları gözlerinden okunmana çocuklar, Soma’da yaşamlarını kaybeden 301 maden işçisini de unutmayarak onlar için de fidan diktiler. Fidan dikiminden sonra Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dilek Kars, çocuklara fidan ve top hediye etti.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş, 5-7 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamaları dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerle, çocuklara yeşili, doğayı sevdirmek ve çevre bilincini aşılamayı hedeflediklerini söyledi. Mermertaş, “Çevreye duyarlı nesillerin yetişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyamız kirleniyor. Bizlerin, yerel yönetimler olarak temiz çevre bilincini çocuklara aşılamamız lazım. Çevre ile ilgili müdürlüğümüz, okullarda eğitimler veriyor. Kartal Belediyesi olarak amacımız, gelecek nesillere daha iyi ve yaşanabilir, temiz bir dünya bırakmaktır” dedi.

 

📆 06 Haziran 2014 Cuma 14:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR