MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ İŞSİZLERİN UMUDU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ İŞSİZLERİN UMUDU OLDU

KARTAL BELEDİYESİ İŞSİZLERİN UMUDU OLDU

 

 

Türkiye’nin en büyük sorunları arasında yer alan ve özellikle son yıllarda artış gösteren işsizlik sorununa ilçe sınırları içinde bulduğu çözüm ile Kartal Belediyesi fark yaratmaya devam ediyor.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün talimatıyla ilçe genelinde işsizlik sorununa çözüm üretmeye yönelik 2009 yılında başlatılan çalışmalar devam ediyor. İş arayanları bir havuzda toplayan Kartal Belediyesi, diğer yandan işçi arayan firmaları da havuza dahil ederek iki grubu bir araya getiriyor. Son olarak Kartal Belediyesi’ne gelip iş talebinde bulunan vatandaşları bir havuz içerisinde toplayan Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, firmalara eğitim ve danışmanlık yapan İnsan Gücü ve İnsan Kaynakları LTD.ŞTİ ile ortak bir çalışmaya imza atarak işçi ile firmanın birbirleri ile temasa geçmesini sağladı. Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda yapılan görüşmelerde işsiz gençlere, istihdam alanına ilişkin bilgi verilerek; firmaların kendi alanlarında yaptığı çalışmalar anlatıldı. Görüşmeler sonucunda temsilcilerin uygun gördükleri adaylar, yeni işlerine kavuştu.
unnamed-7

Kartal Belediyesi 7 yıldır işsizlere destek oluyor

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde gerçekleşen işçi işveren buluşmaları ile 7 yıldır hem iş arayan vatandaşlara yeni iş imkânları sağlanıyor, hem de işçi arayan firmaların personel ihtiyacı karşılanıyor. Kartal Belediyesi, geçtiğimiz 7 yılda söz konusu buluşmaları gerçekleştirerek Kartal ve çevresindeki birçok vatandaşın iş sahibi olmasını sağladı.

 

Galeri
📆 24 Kasım 2016 Perşembe 14:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR