MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİ ATA’YI ANITKABİR’DE ANDI
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİ ATA’YI ANITKABİR’DE ANDI

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı Merkez, Atalar, Kordonboyu, Begüm Yavuz, Uğur Mumcu, Gümüşpınar, Soğanlık Yeni, Soğanlık Orta, Cumhuriyet 1, Cumhuriyet 2 ve Hürriyet Çocuk Gelişim Merkezleri’nin 6 yaş öğretmenleri, öğrencileri ve velileri, 10 Kasım’da Anıtkabir’i ziyaret etti.

 

Sabah saatlerinde Ankara’ya varan minik öğrenciler, CHP Milletvekili Tuncay Özkan ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ile biraraya geldi. TBMM ziyareti yapan minikleri CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay karşıladı. Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartal’da 2009 yılına kadar 1 olan kreş sayısını 7 yılda 11’e çıkartarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini, belediyeler dahil tüm kamu kurumlarına örnek olduğunu, Atatürk ilkeleri ışığında verilen eğitim anlayışıyla yarınları Kartallı çocukların aydınlatacağını söyledi ve tüm Kartallılar adına Başkan Altınok Öz’e teşekkürlerini iletti. Kendisi de öğretmen olan Engin Altay, çocuklarla sohbet etti, şiirler okuttu, minik öğrencilere sorular sordu. Atatürk’ün gözünde çocukların önemini anlatan Altay Kartal da çocuklar ve onların eğitimi için yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Altınok  Öz’e teşekkür etti.

 

Daha sonra rehber eşliğinde genel kurul salonu, CHP grup salonu, vekil odalarını gezen minik öğrenciler, CHP grup salonunda CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile biraraya geldi. Çocuklara kürsüden seslenen Bayraktutan, çocukların Atatürk’ü neden anlaması gerektiğini anlattı ve öğrencilerle tek tek fotoğraf çektirdi. Ardından Anıtkabir ve Kurtuluş Müzesi ziyaretine geçildi. Kartal’dan Ata’larına koşan öğrenciler, öğretmenler ve veliler, özlemle Ata’yı andı.
unnamed-5 unnamed-6

Galeri
📆 11 Kasım 2016 Cuma 10:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR