MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞ VELİLERİNİ ANNELER GÜNÜNDE BULUŞTURDU
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ VELİLERİNİ ANNELER GÜNÜNDE BULUŞTURDU

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’nün Anneler Günü dolayısıyla kreş velileri için düzenlediği kahvaltı, sevilen sanatçı Sibel Tüzün’ün şarkılarıyla renklendi.

Kartal’da bir restoranda düzenlenen Anneler Günü kahvaltısına Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Dr. Turgut Mermertaş, Feyyaz Kaynak, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Nihal Korkmaz, Perihan Sevim, Yazı İşleri Müdürü Şükran Çelik, Kreş Müdürü Nazlı Enif Dipşar, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş ve yönetimi, Kartal Belediye Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz, Kordonboyu Mahalle Muhtarı Arzu Keskin ve sevilen sanatçı Sibel Tüzün katıldı.

 

Kahvaltıda Sibel Tüzün’ün verdiği mini konserle eğlenen veliler, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerini iletti. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, yaptığı konuşmada “Annelerimizi bir gün değil her gün hatırlayalım, sevelim ve sayalım. Annelerimiz bizim baş tacımız. Cennet, annelerimizin ayağının altında. Rahatsızlandığımızda annelerimiz, sabah akşam baş ucumuzda bekler. Bizim hep arkamızda olurlar. Annelerimizin her zaman yanındayız. Sizlere Kartal Belediye Başkanımızın selamlarını iletiyorum. Sizlerin Anneler Gününüzü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Galeri
📆 14 Mayıs 2017 Pazar 21:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR