MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİ UNİCEF ÇOCUK DOSTU ŞEHİRLER PROGRAMINDA
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİ UNİCEF ÇOCUK DOSTU ŞEHİRLER PROGRAMINDA

Unicef Çocuk Dostu Şehirler programı kapsamında Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü eğitim programlarına katılmayı sürdürüyor.

 

İçişleri Bakanlığı işbirliği ile Uluslararası Çocuk Merkezi ve IKADA Danışmanlık Ltd. teknik desteği ile yürütülen Unicef Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü de eğitim programlarına katılmaya devam ediyor. Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Nazlı Enif Yavuz Dipşar ve Merkez Kreş Sorumlusu Hande Erdoğan Gayrettepe de verilen eğitim programı kapsamında eğitimde çocuk dostu şehirler kavramının dayanaklarını ve tarihsel arka planını inceleyerek, çocuk dostu şehirler niteliklerini tartıştı. Çocuk dostu şehirlerin yapı taşlarını inceleyerek, çocuk dostu hukuksal çerçeveye ilişkin genel bilgileri analiz etti. Çocuk dostu şehrin yapı taşlarının nasıl oluşturulabileceği konuşuldu. Program sonunda eğitim sertifikasını alan Kreş Müdürü Nazlı Enif Yavuz Dipşar, programın çok yararlı olduğunu belirterek, “Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz, çocukların haklarına sahip çıkmak, çocukların daha iyi olanaklara kavuşmalarını sağlamak için ilçemizde tüm çalışmalarımıza destek oluyor. Çocukların kentsel yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını karşılamak ve daha iyi şartlarda yaşamalarına destek olma yönünde elinden geleni yaparken 2009 yılında 1 olan kreş sayısını da bugün 11’e çıkararak kreş sayısını her geçen gün artırmaya da devam ediyor.” dedi.

 

 

 

Galeri
📆 15 Mart 2017 Çarşamba 11:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR