MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR

Kartal Belediyesi’nin ilçede bulunan 7 kreşi yeni eğitim-öğretim yılına hazır. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, çocukların güvenli ortamda nitelikli eğitim almaları için Kartal’da başlattığı her mahalleye bir kreş sözünün arkasında durmaya devam ediyor.

Çocuklara gösterdiği hassasiyeti her fırsatta dile getiren ve Kartal’da çocuklara gereken önemi veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, çocukların kaliteli ve iyi bir ortamda eğitim almaları için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirtti. Kartal Belediyesi Merkez Kreş, Gümüşpınar, Kordonboyu, Cumhuriyet, Uğur Mumcu, Atalar ve Begüm Yavuz olmak üzere 7 tane kreşin hizmet verdiği Kartal’da kreşlere olan ilgi de her geçen gün artıyor.
2013-2014 eğitim-öğretim yılında bu yıl Kartal Belediyesi Merkez Kreş bünyesinde verilecek hizmetten 320 çocuk yararlanacak. Kartal Belediyesi’nin 7 kreşi bu yıl toplamda 678 çocuğa hizmet verecek. 3-4-5-6 yaş olmak üzere farklı yaş gruplarında eğitim verecek olan Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü çocuklara resim, jimnastik, folklör, ingilizce olmak üzere farklı branşlarda da eğitim verecek. Ayrıca kreşte bulunan kes-yapıştır atölyeleri ile çocukların el becerileri geliştirilecek. Kartal Belediyesi Merkez Kreş Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan mini hayvanat bahçesiyle de çocuklara hayvan sevgisi aşılanacak. Çocukların güvenlikleri gözetilerek hayvanat bahçesinde bulunan güvercin, tavuk, tavaşan, köpek ve kaplumbağa gibi hayvanlarla iletişim kurmaları sağlanarak, hayvanlar hakkında da bilgi sahibi olmaları sağlanacak.
Dönemsel olarak gerçekleştirilen sivil savunma tatbikatları, itfaiye merkezlerine ziyaret gibi etkinlikler ile çocukların sosyal bir yaşam içinde yaşayarak ve görerek olayları idrak etmeleri sağlanacak. Çocukların kendi özgüvenlerini kazanmaları için özel günler ve bayramlarda sosyal etkinlikler düzenlenecek. Kartal Belediyesi Merkez Kreş Müdürlüğü’nde bulunan sinema salonunda çocuklar  çizgi filmin yanısıra eğitici ve öğretici filmler de izleyecek.

📆 04 Eylül 2013 Çarşamba 10:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR