MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Kreşlerinde Çocuklara Resim Atölyesi Dersi
Kartal Belediyesi Kreşlerinde Çocuklara Resim Atölyesi Dersi

 

Geleceğin Sanatçıları Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde Yetişiyor

 

 

Kartal Belediyesi Begüm Yavuz Kreşi’nde düzenlenen resim atölyesi çocukların hayal dünyalarını resme dökmelerini sağladı. 20 öğrenci klasik müzik eşliğinde resim öğretmeni Dilek Turan ile resim atölyesine katıldı. Çocukların en çok sevdiği etkinliklerden biri olan bu atölye çalışmasında hedeflenen çocukların sanatla tanışmaları, sanatçı yönlerini keşfetmeleri, hislerini özgürce dışa vurmalarının sağlanması, renkleri tanımaları, özgüvenlerinin ve hayal dünyalarının gelişmesine yardımcı olunması. Düzenlenen atölye çalışmasında çocuklardan “Mutlu Çocuk” teması üzerinde resimler çizmeleri istendi ve çocuklar kendi portrelerini resmettiler.

 

BEGÜM YAVUZ KREŞİ RESİM ATOLYESI (8)

Atölye çalışmasını ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri ve Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar geleceğin ressamlarının tohumlarının atıldığı atölye çalışmasınının sergiye dönüşerek Kartal Belediyesi’ne ait yeni hizmet binasında sergileneceğinin müjdesini verdiler.

BEGÜM YAVUZ KREŞİ RESİM ATOLYESI (8)(1)

 

Sanata büyük önem verdiğini tüm çalışmalarıyla gösteren ve her fırsatta dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Çocuk gelişiminde en büyük rolü sanatsal faaliyetler üstlenmektedir. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza gelişim merkezlerimizde bu yeteneklerinin orta çıkmasında sanatsal etkinlikler düzenlemekteyiz zira sanatsal eserler, hayal dünyası zengin bireylerden çıkar. Geleceğin sanatçıları kreşlerimizde filizlenecektir. Sanatla toplumun her kesimini buluşturmak bizim görevimizdir.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Galeri
📆 22 Ocak 2014 Çarşamba 10:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR