MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanları Halkın Hizmetinde
Kartal Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanları Halkın Hizmetinde

Kartal Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanları Halkın Hizmetinde

Kartal Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Kartal Belediyesi tarafından hazırlanan alanlarda kurbanlıklara Kartal halkı kolaylıkla ulaşım sağlıyor. Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, düzenli olarak kurbanlıkların bulunduğu alanları temizliyor. Türkiye’nin her tarafından getirilen kurbanlıklar, Kartal Belediyesi tarafından hazırlanmış steril alanda bakılıyor. Kurbanlıklarını getirmiş vatandaşlarımızın su ve diğer ihtiyaçları ise Kartal Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Kurban Satış ve Kesim Alanlarına Ulaşım Çok Daha Kolay

İstanbul Anadolu yakasında oturan tüm vatandaşlar, Kartal’da yeni kurulan kurban satış ve kesim alanına çok daha kolay ve hızlı ulaşabilecek. Kuran kesim ve satış alanları, Yunus Mevkii Eczacıbaşı Arazisi (Kartal Yunus mevkiinde eski çimento fabrikası yanı), Eski Oto Pazarı Arazisi, Cevizli Mevkii Belediye Arazisi’nde (Cevizli Saraylar Caddesi) bulunuyor.

Kesimhanelerde En Son Teknoloji Kullanılacak

Kartal’da kurulan kurban satış ve kesim alanlarında, raylı sistem ile çalışan mobil kesim ünitesi yer alacak. Vatandaşlar, pazardan aldıkları kurbanlıkları aynı alan içinde yer alan kesim ünitelerinde uygun koşullarda ve zahmetsiz bir şekilde kesebilecek. Kurban kesiminin doğru yöntemlerle yapılması ve herhangi bir sağlık probleminin yaşanmaması için kesim işlemi usta kasaplar tarafından yapılacak.

Veterinerler Görev Başında

Kartal’ın kurban satış ve kesim alanlarında Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurbanlık hayvanlar muayene ediliyor. Kurbanlıklar denetlenerek, verilen rapor sonucuna göre belirlenen alanlara girmelerine izin veriliyor.  Kontrolü yapılmayan ve kulaklarında küpe olmayan kurbanlıklar ise alana alınmıyor. Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri de kurban satış alanlarında hazır bulunuyor.

Kurban Satış ve Kesim Alanları Denetlenecek

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kurban satış ve kesim yerlerinde 1 Ekim’de başladığı denetimlerine kurban bayramı süresince de devam edecek.

Kartal Belediyesi kurban satış ve kesim alanlarına ilişkin detaylı bilgi edinmek  için;

Yunus Mevkii Eczacıbaşı Arazisi; 216 374 19 77

Eski Oto Pazarı Arazisi; 532 426 56 25

Cevizli Mevkii Belediye Arazisi; 216 586 87 87 irtibat numaralarına ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: , , ,
📆 10 Ekim 2013 Perşembe 10:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR