MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
KARTAL BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri, ‘Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka ve Kartal’daki okullarda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

 

Her sene olduğu gibi bu yıl da Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinden oluşan heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kartal’daki okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün iyi dilek ve temennilerini öğretmenlerle paylaştı.

 

Kartal’daki İlköğretim, Ortaokul ve Liseleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına ziyaret eden Kartal Belediyesi BaşkanYardımcıları; Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın, Nuran Keriş, Feyyaz Kaynak, Dr. Turgut Mermertaş, Meclis Üyeleri; Perihan Sevim, Efrayim Deveci, Gökhan Yüksel, Cemal Şahan, Nihal Korkmaz, Tuncay Şahan, Ali Ekber Şahin, Önder Turmuş, Gürbüz Çiftçi, Medet Kıskanç, Mustafa Yüksel, Yusuf Altay, Halil Şener, Mehmet Tirgil, Hüseyin Tozkoparan, Yücel Süslü, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Özbey Pekşen ve Birim Müdürleri; Enif Yavuz Dipşar, Dr. Dilek Kars, Adem Uçar,  Güray Ünseven, Oğuzhan Dumlu, Ali Kemal Özdemir, Pedagog Meliha Ersoy, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, gelecek nesillerin eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerin

 

 

öğretmenler gününü kutladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyaret ederek öğretmenler gününü kutlayan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, ziyaret esnasında okulların müdür ve öğretmenleriyle sohbet ederek okullardaki projeler hakkında bilgi alırken müdür ve öğretmenlerin bazı isteklerini de not aldılar. Kartal Belediyesi’nin okullara çok önem verdiğine dikkat çeken Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları şunları kaydetti: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, Kartal Belediyesi olarak bizim başımızın tacıdır. Sizler bizim için çok değerlisiniz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi bilim ve teknolojide ilerlemek istiyorsak bunun temeli eğitimdir. Böylece fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür ve Cumhuriyet’e sahip çıkan nesiller yetiştirmektir. Kartal’da Başkan Altınok Öz’ün öncülüğünde eğitim odaklı çalışmalarımız sürüyor, Kartal’ımızda görev yapan, ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyoruz.” dediler.
unnamed-11 unnamed-9

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün selam ve tebriklerini öğretmenlere ileten Başkan Yardımcıları, öğretmenlere hediyelerini takdim etti. Kartal Belediyesi’nin ziyaret ettiği okul yönetimi ve öğretmenler de eğitime, okullara verdiği desteklerden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerini iletti.

 

Galeri
📆 24 Kasım 2016 Perşembe 14:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR