MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı
Kartal Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı

Kartal Belediyesi, Öğretmenler Gününde öğretmenleri unutmadı. Kartal Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın ve birim müdürleri, Soğanlık Öğretmen Salih Nafiz Tüzün İlköğretim Okulu’nda Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, öğretmenlere flash bellek hediye etti.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür nesiller ister” sözünü hatırlatarak “Kartal Belediyesi olarak okullarımıza önem veriyoruz. Çocuklarımızın iyi ortamlarda eğitim almaları için destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, nesiller ister’ demiştir” diye konuştu.

Apaydın’ın konuşmasının ardından söz alan Salih Nafiz Tüzün İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Kılıç ise Kartal Belediyesi’ne okullara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Salih Nafiz Tüzün İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Kılıç ile Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, daha önce Salih Nafiz Tüzün İlköğretim Okulu’nda müdürlük yapmış olan emekli öğretmen Hüseyin İnanoğlu ve Abdulmuttalip Gölbaşı’na plaket takdim ettiler. Daha sonra okul müdürü, idareciler, öğretmenler, Başkan Yardımcısı Ali Apaydın ve Kartal Belediyesi birim müdürleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

📆 25 Kasım 2013 Pazartesi 16:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR