MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi ”Pazarcılarla sorun aşıldı”
Kartal Belediyesi ”Pazarcılarla sorun aşıldı”

Kartal Yukarı mahalle sınırları içerisinde kalan sabit Pazar yerinde cuma günleri pazar tezgahı açan pazarcılar 01/Kasım/2013 Cuma günü Kartal Belediyesi Hizmet Binası etrafına pazar yerlerinin açılmasına izin verilmeyince toplu halde Belediye binasına yürüdüler.

Kartal Belediye binası önünde toplanan grup Kartal Belediye’sinden konu ile ilgili açıklama yapılmasını istediler. Yaklaşık 30 yıldır aynı yere tezgah açan pazarcılar bu hafta neden pazar açamadıkları hakkında bilgi istediler. Pazarcılar odası Başkan’ının Belediye Başkanı ve yetkilileri ile yaptığı görüşmelerden sonra sorun aşılıp anlaşmaya varıldığını söyledi. Yeni yapılan Kartal Belediye hizmet binasının etrafında çevre düzenlemesi çalışmaları olduğu için bu hafta ve bundan sonraki haftalarda o alana pazar kurulmayacağı ve pazarcılara yeni yer gösterilerek bu anlamdaki mağduriyetin en kısa zamanda ortadan kaldırılacağıda Pazarcılar odası Başkanı tarafından pazarcı esnafına duyuruldu. Kalabalık grup bu açıklamaladan sonra dağıldı.
Kartal Belediyesi tarafından hazırlanan konu ile ilgili basın açıklamasınıda sizlere aktarıyoruz.
BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Kartal Belediyesi yeni hizmet binasının açılması nedeni ile Cuma Pazarı kuruluş alanı ile ilgili yeni düzenleme gerekliliği doğmuştur. Kartal Belediyesi olarak halk oylaması ile de Pazar yerinin geleceği konusunda bir oylama da yapılmıştır. Kartal Belediyesi’nin yeni uygulamasının eksik ve yanlış yansıtılması sonucu bazı pazarcı esnafımız topluca belediyemize gelerek bilgilenmek istemişlerdir.  Pazarcılar Odası ile karşılıklı görüşmeler sonunda halkımızın daha iyi hizmet alması ve belediye binamızın verimli kullanılması adına yapılacak yeni düzenlemede karşılıklı mutabakat sağlanmıştır. Sorun aşılmıştır.  Kamuoyuna duyururuz.

Kartal Belediye Başkanlığı

📆 02 Kasım 2013 Cumartesi 11:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR