MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Kartal, Manşet » Kartal Belediyesi Personeli İftar Yemeğinde Biraraya Geldi
Kartal Belediyesi Personeli İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye personeli ile iftar yemeğinde biraraya geldi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye personeliyle Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi. Kartal’da Ramazan boyunca 13 ayrı noktada iftar etkinlikleri düzenleyen Kartal Belediyesi, bu yıl da personelini unutmadı ve personel için Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde iftar sofrası hazırlandı. Kartal Belediyesi personeli, eşleri ve çocuklarının da katıldığı iftar sofrasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, orucunu personeliyle birlikte açtı. İftara Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda Kartal Belediyesi personeli katıldı.  Gece gündüz demeden Kartal’a hizmet eden belediye personeli, sanatçı Murat Teker’in seslendirdiği Türk sanat müziği ve tasavvuf müziği örnekleri eşliğinde hem oruçlarını açtılar hem de biraraya gelerek hoşça vakit geçirme imkanı buldular.   İftardan sonra emekli din adamı Vedat Özbaş’ın duasının ardından konuşan Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer,  “ Kartal Belediye Başkanımızın sizler için düzenlemiş olduğu iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. İyi günde, kötü günde, zor anda ve başarıda birlikte olmayı ve birlikte hareket etmeyi ilke edinmiş değerli Belediye Başkanımızın öncülüğünde gerçekleştirilen ve çok konuşulan bu tesiste biraradayız. İnsana hizmetin, insana güzelliği yaşatmanın bir örneği olan böyle bir tesisi bizlere kazandıran ve bugün de bizi burada toplayan Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e  içtenlikle teşekkür ediyoruz. İnsanın her zaman en güzeline layık olduğu düşüncesiyle Kartal’da 170 projeyi her türlü engellemelere rağmen gerçekleştiren bu aile, burada güzel bir yaşamın ve güzel bir oluşumun birlikteliğini yaşıyor” dedi ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü konuşmasını yapmak üzere davet etti.
“Ben Yetkilerimi Çok İyi Bilen Bir Başkanım”
İftarın ardından konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallıları denizle buluşturduklarını, Kartal’a plaj yapma olanağının bulunmadığını ancak plajı Kartal’a yakınlaştırma imkanı olduğunu belirterek “ Çok şükür bu yıl da yine hep birlikteyiz. Rüyam gerçekleşti. Sizler bunlara layıksınız. Bu tesis Kartallıların. Ben yetkilerini kullanmayı bilen ama her şeyden önce haddini bilen biriyimdir. Kartal’ın sahiline plaj yapma olanağım yok. Ama plajı Kartal’a yakınlaştırma olanağı burada var “dedi.
“Sosyal Projeleri Sosyal Demokratlar Yapar”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuşmasında bu tür sosyal projeleri sosyal demokratların yaptığına işaret ederek şöyle devam etti: “ Bu bir sosyal projedir. Sosyal projeleri sosyal demokratlar yapar.  Böylesine bir aileyi bir kampta buluşturmak için halk oylamasına gitmez. Sosyal demokratlar heykel için, sanat için ve kültür için halk oylamasına gitmez. Ama halkı da yok saymaz. Pazarın kullanımını halka sormam veya bir parkın içinde futbol sahası olsun mu, tenis kortu olsun mu, basketbol sahası olsun mu diye o parkı kullanacak kişiye sormak ayrı şeylerdir. “
“Bana Beyni, Ufku ve Vizyonu Açık İnsan Lazım”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 2011 yılındaki bir Meclis toplantısında yaptığı konuşmayı hatırlatarak “ 2011 yılında yapılan Belediye Meclisi’nde bir şey söylemiştim. O da şu. Başının bağlı olması değil gönlünün açık olması önemlidir. Bana beyni açık, ufku ve vizyonu açık insan lazım” dedi.
“Bu Ülkeyi İçindekilerle Seviyoruz”
Türkiye içinde farklı kültürlerin var olduğunu,  o kültürlerin bir mozaik oluşturduğunu belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Türkiye’yi  içindekilerle sevdiklerini vurguladı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Bu ülke, içinde farklı kültürleri barındırıyor. Biz ne diyoruz? Bu kültürler bizim mozaiğimizdir. Sosyal projelerimizde, programlarımızda, kültür ve sanat festivallerimizde biz bu ülkeyi seviyoruz. Biz bu ülkeyi doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ile güneyi ile seviyoruz. Biz bu ülkeyi içindekilerle seviyoruz. Biz bu ülkeyi bölünmez bütünlüğüyle seviyoruz. Sevginin ön şartı yoktur. Şart olan yerde sevgi olmaz. Biz seversek katıksız severiz“dedi.
“Nevşehir Tesislerini Açacağız”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 15 Ağustos’ta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Nevşehir tesislerinin açılacağı müjdesini vererek “15 Ağustos’ta Allah izin verirse Nevşehir tesislerimizi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı bir törenle açacağız. Hristiyanlığın merkezi olmuş bir yeri, Anadolu’nun nasıl Türk’leştiğini, İslamlaştığını ve kökleştiğimizin en somut belirtilerini göreceksiniz. O kültürü Kartal’a göstermek istiyorum. Bize bu tesisleri kazandıran, bizlere bu günü yaşatan tüm belediye mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

📆 20 Temmuz 2013 Cumartesi 09:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR