MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi personeline halkla ilişkiler eğitimi verildi
Kartal Belediyesi personeline halkla ilişkiler eğitimi verildi

Kartal Belediyesi tarafından personele yönelik verilen kurum içi eğitimler devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri “Halkla İlişkiler ve Kurum İmajı” eğitimi Belediye meclis toplantı salonunda verildi.

 

İki oturumdan oluşan eğitime tüm müdürlüklerden; özellikle halk ile yakın ilişkide bulunan çalışanlar iki ayrı grup halinde katıldılar. Halkla ilişlerin tanımı ,tarihsel gelişimi, kamu kurumlarında halkla ilişkiler biriminin yapılanması, kurum imajı, halkla ilişkiler felsefesi ve teknikleri gibi farklı konularının işlendiği; halkla doğrudan iletişimde bulunulan birimlerden çalışanların karşılaştıkları örnek olayları paylaştığı eğitimde, konunun uzman isimleri kurum imajının oluşmasında bu tür olayların etkilerini anlattılar.

 

Halkla ilişkilerde en önemli olgulardan birinin doğru bilgi vermek olduğunu kaydeden eğitmenler yerel yönetimlerde halkla ilgili birimlerde iş yapan personelin halka olabildiğince açık ve doğru bilgi vermesinin önemine değindiler.

 

Verilen eğitimle ilgili bilgi veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bizim için önemli olan ‘önce insan felsefesidir’. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Ne taleple olursa olsun belediyemize gelen vatandaşlarımız en iyi şekilde karşılanmalı ve ağırlanmalıdır. Bu yüzden hizmet kalitemizi artırmak için ve kendimizi ölçmek için personelimizi bir dizi eğitimden geçiriyoruz. Halkla ilişler de bu verilen derslerin içinde en önemli olanlarından biri. Bugün bir çok kurum ve kuruluşta halkla ilişkiler, kurum imajı açısından dikkat edilen hususlardan birisi. Bu yönde eğitimlerimiz devam edecek.” dedi.

📆 25 Eylül 2014 Perşembe 10:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR