MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2025
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ WHATSAPP HATTI DEVREDE
KARTAL BELEDİYESİ WHATSAPP HATTI DEVREDE

Kartal Belediyesi, ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturduğu Whatsapp Hattı’nı devreye soktu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün talimatıyla ‘Çek Gönder Birlikte Çözelim’ sloganıyla hayata geçen proje sayesinde Kartallılar, belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp’ı kullanabilecek.

 

Vatandaşlar, Kartal Belediyesi’nin 0532 136 90 90 numaralı Whatsapp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri sorunu bildirdikleri takdirde Kartal Belediyesi ekipleri en hızlı şekilde problem oluşan bölgeye giderek sorunun giderilmesi için gereken çalışmayı yapacak.

“Vatandaş Çeksin Yollasın Biz Çözelim”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ” Kartal’da 15 noktadan kablosuz internet yayını veriyoruz. Açtığımız Whatsapp Hattımız’la vatandaşlarımız, ne sorun varsa buradan bize iletebilirler. Bu, bir anlamda halkın kamerası olacak. Böylece mahallelerdeki olumsuzluklardan daha çabuk haberdar olacağız ve daha çabuk çözüm üretebileceğiz. Mesela bir yerde çukur var, halk için tehlike oluşturuyor. Vatandaş çeksin bize yollasın, biz gereğini yapalım.” dedi.

Kartal Belediyesi Whatsapp Hattı : 0532 136 90 90

📆 13 Mayıs 2016 Cuma 11:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR