MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ YENİ KREŞLER İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ YENİ KREŞLER İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi’ne ait 2009 yılına kadar bir olan kreş sayısını on yeni kreş daha yaparak on bire çıkarması ile yeni kreş talepleri de yoğunlaştı. Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yeni kreşlerin açılması içinde ilgili birimlere talimat verdi.

 

2015 yılı sonuna kadar yeni kreşlerinde eklenmesi ile Kartal Belediyesi bu bağlamda örnek kreş uygulaması yapan belediye olarak öncü konumunu devam ettirmeyi hedefliyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kreşleri anneler için çalışma, gezme, sanatsal etkinliklere katılma gibi doğal taleplerin de yanında sosyalleşme adına önemsediğini belirtti.

 

Kartal Belediyesi olarak kreşlerin bakım uygulamasına saatlik bakımı da eklediklerini ve kreşlerde bu uygulamanın ilgi bulduğunu da söyledi. Kreş Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, kreşlerde ‘biz bir aileyiz’ yaklaşımı ile çalışıldığını ifade ederek Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, 11 eğitim sorumlusu, 57 öğretmen, 5 aktivite öğretmeni, 16 hizmetli ve 570 öğrenci ve öğrenci velileri ile biz büyük bir aile konumuna erdik.”dedi. Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün talimatı ile yeni kreşler içinde çalışmalara başladıklarını belirtti.

 

Kartallı çocukların okul öncesi gelişimine destek olmak için kreşlerin açıldığını söyleyen Gürer, kreşlerde çocukların sevgi dilini sürekli sahiplenirken, birlikte başarma ve birlikte yürüme anlayışı ile eğitim almalarını önemsediklerini ifade etti ve kreş öğretmenlerinin de sürekli eğitimlerle desteklendiğini, ayrıca bölgede çocuk ile ilgili gelecek belirleyen kız meslek lisesi öğrencilerine de staj olanağı sağlanarak onların da kreşlerde bilgilerini artırmalarının da yolunu açtıklarını belirtti.

 

Gürer,  “Çağdaş ve gelişen Kartal için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün doğası, çevresi, parkı, kreşi ile bir bütün içinde yapmak istediklerini biliyoruz ve ona uygun çalışmalarda bulunuyoruz. Çocuklarını bizlere emanet edenlerin de çocuklarımızın da geleceğinde unutamayacakları bir kurum olmak için duyarlı bir yaklaşımla ve işini seven kadromuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu. Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar ile kreş sorumlularının başarının daha da artması için çabalarının önemli olduğunu da vurguladı.

📆 10 Nisan 2015 Cuma 11:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR