MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Belediye, Flaş, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİNDE ”DERİN BEYİN” SEMİNERİ
KARTAL BELEDİYESİNDE ”DERİN BEYİN” SEMİNERİ

 

Türkiye’de bir ilk olan ve Alman metodu beyin egzersizlerinin sunulduğu ,merkezi İstanbul Tuzlada bulunan Derin Beyin eğitim merkezi kurucusu ve genel koordinatörü Oğuzhan Gözek Kartal Belediyesi personeline bir seminer verdi.

Seminerde ; Genel Koordinatör Oğuzhan Gözek ,Türkiye’de ilk defa kendi eğitim kurumlarında uygulanan bu metodu Almanya’da gördüğünü ve eğitimini alıp Ülkemizde de uygulamaya karar verdiğini söyledi ve sözlerine şunlarıda ekledi.

Bireylerin stres altında, görsel algılama, dikkat, çabuk ve doğru karar verme yeteneğini arttırmayı amaçlayan, ritm, koordinasyon ve denge gibi birçok hareketleri kapsayan eğlenceli egzersizler eşliğinde eğitimler verdiğini yaş sınırlamasının çocuklarda 5-15 yaşlar olduğunu yetişkinlerde sınırlama olmadığını belirtti.

Özellikle şirketlere ,okullara, spor kulüpleri ve özel eğitim kurumlarına uygulananan bir metod oldğununda altını çizdi ve
”Bugünün bireylerini, dünün yöntemleri ile eğitirsek, onlarından yarınlarından çalmış oluruz”.
diyerek sözlerini noktaladı…

Seminerde ayrıca personele uygulamalı egzersizlerde yaptıran Gözek seminere eğlenceli bir yönde katmış oldu.

Bilinenin aksine insanların beyinlerinin %’de kaçı çalıştığı asla belli olmadığını ve her insanın beyninin parmak izlerinde de olduğu gibi ayrı özelliklere sahip olduğunu dile getiren gözek programını sonlandırdı.

DERİN BEYİN EĞİTİM PROGRAMI YAZ KAMPLARI

Serin bir ortamda çocuklar için özel dizayn edilmiş daha önce beynin karşılaşmadığı özel oyun ve etkinliklerin olduğu bu özel beyin kampının amacı, çocukların tablet, telefon gibi araçlardan uzak kalması eğitim sistemimizin tam tersi yaratıcı ve özgürce kendini ifade ederken yanlış yapma korkusu olmaması gibi sabahları havuzbaşında açık havada masal Kitaplarını okuyup sahne ortamında bilmediği kelimeleri öğrenip sunum yapması ve tabiki özenle hazırlanan kendi mutfağımızda çocukların sevdiği yemeklerin yenmesi gibi birçok yeni ve farklı eğitimlerin olduğu beyin kampımız başlıyor. Beyin parkuru: Türkiye’de uygulanmayan Derin Beyin’e ait düzeneğin kurulduğu çocukların dikkat ve odaklanma seviyelerinin arttığı aynı zamanda harekete temelli Eğlenceye Dayalı el göz koordinasyonu Hafıza ve becerileri geliştiren Alman metodu eğitim programıdır.

Derin beyin çocuk Kampı’nda neler mi var? #survivor #angrybirds #derinbeyinegzersizleri #oyunlar #gems #scamper #teambuilding #karikatür #müzik #spor #aktivite #eğitim #egzersiz #ritimkoordinasyon #sinema #yüzme #suoyunları #tuzla #education #games #exercıses #music #cinema #activites #coordination #brain #caricature

Oğuzhan Gözek kimdir;
Derin Beyin Eğitim kurumları Kurucusu ve Genel Koordinatörü
Fenerbahce’de Altyapı Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu
Fenerbahçe SK’da Altyapı Antrenörü
Gelişim Üniversitesi’de Hareket ve Antrenman Bilimleri Yüksek Lisans okudu
1996 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Antrenörlük bölümü 1996 yılı mezunu

Oğuzhan Gözek ve deneyimli eğitmen kadrosu gözetiminde çocuklarınızı gönül rahatlığıyla bırakabileceğiniz bu eğitim kurumu hakkında ayrıntılı bilgi almak için 216 493 59 09 veya 532 012 55 05 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

www.derinbeyin.com derinbeyin@gmail.com

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 26 Temmuz 2017 Çarşamba 13:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR