MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerde bu yıl da ilçe genelinde coşkuyla kutlanacak.

Kartal Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği programı, saat 9.30’da Atatürk büstü önündeki saygı duruşuyla başlayacak. Daha sonra saat 10.30’da Neyzen Tevfik Meydanı’nda biraraya gelecek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartallılar, bando eşliğinde kortej halinde Bankalar Caddesi üzerinden, Çocuk Şenliği etkinliklerinin gerçekleştirileceği Atatürk Meydanı’na yürüyecek. Burada ‘Kartal Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği’ Başkan Altınok Öz’ün açılış konuşmasıyla başlayacak ve düzenlenen etkinliklerle Kartallı çocuklar gün boyu farklı eğlence alternatifleri ile keyifli bir bayram geçirecek.

23 Nisan Çocuk Şenliği için heyecanla hazırlık yapan Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 5 ve 6 yaş grubu çocuklar da gösterilerini Kartallı yaşıtları için sergileyecek.
Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 5 yaş grubu öğrencilerinden oluşan koro, şarkılarını Kartal’ın sevilen sesi Murat Teker’in yönetiminde seslendirecek. Daha sonra yine 5 yaş grubu öğrencileri, eğitmen Bengü Aktuğ yönetiminde İngilizce şarkılar söyleyecek. Jimnastik gösterilerini sergilemek üzere sahne alacak miniklerin ardından eğitmenler Dilek Turan ve Gamze Ülger yönetiminde heykel sempozyumu gerçekleştirilecek.
23 Nisan Coşkusu Gün Boyu Sürecek
Kartal Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği daha sonra 6 yaş grubu öğrencilerinin gösterileriyle devam edecek. Kartal Belediyesi kreşlerinin 6 yaş grubu öğrencileri, drama, halk oyunları ve jimnastik gösterisiyle sahnedeki yerlerini alacak. Gösterilerin ardından Atatürk Meydanı, Kartallı çocuklar için gün boyu eğlenceli etkinliklere sahne olacak. Şişme oyun parkları, yüz boyama, balon kıvırma, kum boyama, fotoğraf  atölyeleri, 9 sinema gösterisi, animasyon gösterisi, gerçek helikopter dizaynında tasarlanan, İstanbul’un tarihi ve görsel yerlerini havadan simüle izlenmesine olanak sağlayan ‘Helikopter Simülatörü’ etkinliği ve patlamış mısır ile pamuk şekeri ikramıyla minikler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacak.

📆 15 Nisan 2016 Cuma 14:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR