MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesinden anlamlı etkinlik”GELECEĞİMİZİ DİKTİK”
Kartal Belediyesinden anlamlı etkinlik”GELECEĞİMİZİ DİKTİK”

Kartal Belediyesinden Orman Haftasına Özel etkinlik .

29 Mart Salı günü, Aydos Ormanı’nda, orman temizliği ve fidan dikim etkinliği gerçekleşti.

13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte Metin Önderoğlu konseri ile Dünya Su Günü ve Orman Haftası kutlamaları yapıldı.
Kartal Belediyesi Çevre Ve Kontrol Müdürlüğünün Düzenlediği Fidan dikme etkinliğinde ,Aydos Ormanı programa katılan öğrenciler tarafından temizlendi ..

“ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM GURURLANDI”

Orman Haftasına Özel etkinlikte öğrenciler hem eğlendi ,hemde gururlandı. Fidan diken çocuklar ,Orman temizliğinde mutlu oldular .

“BAŞKAN CENGİZ TÜRKMEN ORMANLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ “

Etkinlikte konuşan Kartal Belediye Başkan yardımcısı Cengiz Türkmen ,Kartal Belediyesi olarak Başkanımız Gökhan Yüksel’in öncülüğünde Orman Haftası nedeniyle çocuklarımızla fidan dikme etkinliğinde buluştuk. Orman Hayattir nefesimizdir Ormanlarımıza sahip çıkacağız ifadesine yer verdi..

“DENİZ KARACAN ,DOĞA VE ÇEVRE BİLİNCİNİ ÇOCUKLARIMIZA AŞILAYACAĞIZ “

Kartal Belediyesi Çevre Ve Kontrol Müdürü Deniz Karacan, öncelikle hoşgeldiniz önce su haftası ile başladık çocuklarımızla Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde güzel bir etkinlik yaptık .Bu haftayı Kartal Belediyesi olarak su ve Orman etkinliklerimize ayırdık.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bizlere destek veriyor onlarada teşekkür ediyorum. Başkanımız Gökhan Yüksel’in önderliğinde başlattığımız Doğa Ve Çevre sevgisini çocuklarımıza aşılamaya devam edeceğiz temiz çevre temiz Toplum diyoruz ifadesine yer verdi..

Programa Kartal Belediye başkan yardımcılarından Cengiz Türkmen, Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Çevre Ve Kontrol Müdürü Deniz Karacan, Kartal Belediyesi Temizlik işleri Müdürü Ali Kemal Özdemir ,CHP Kartal belediye Başkan yardımcısı Erdinç Oymak ,Kartal Gönüllüleri ,Kartal Karavana sevenler Derneği Under ,Mali Müşavirler Odası ,STK Temsilcileri ,Basın Mensupları katıldı .

📆 29 Mart 2022 Salı 21:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR