MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK GELİŞİM KURSU
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK GELİŞİM KURSU

Kartal Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde başlattığı ‘Çocuk Gelişim Kursu’ ilgi gördü.

 

Hürriyet Mahallesi Kartal Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam eden kursu ziyaret eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer kursiyerlerle konuştu. Gülnaz Avşaroğlu tarafından verilen eğitimi izleyen Gürer, Kartal Belediyesi’nin kadınlara yönelik projelerini anlattı.

 

“Kadınların her sorunlarında yanlarındayız” diyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer şöyle dedi: -“Kadınlarımız için Kadın Ürünleri Pazarı açtık, el emeği ürünlerini getirip burada satışa sunuyorlar. Kadın Konuk Evi’ni ilk açan belediyelerdeniz, Kadın Danışma Merkezimiz kadınların her türlü sorunlarında onlara destek veriyor, kadınların bilgilenmesi, eğitimi ile kadın sağlığı, anne-çocuk ilişkileri, çocuklarda sosyal medya bağımlılığı, hijyen gibi içerikli konularda seminerler veriyoruz. 2009 yılına kadar 1 olan kreş sayımızı on bire taşıdık.

 

 

Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz yeni kreşlerinde yapılması ve bir an önce açılması için talimat verdi. Bu yıl içinde birkaç mahallede daha kreşimiz olacak. 570 öğrencimiz 70 öğretmenimiz var. Kreşlerimizi önemsiyoruz.  Çocuklarımızın okul öncesi iyi eğitim almaları için uğraşıyoruz. Kreşlerimizde saatlik bakım uygulamamız var. Anne çocuğunu kreşimize bırakıyor, alışverişini ya da bir etkinliğe gidip geliyor ve böylece kadınımızın sosyalleşmesini sağlıyoruz.” dedi. Kartal’da kültür ve sanatsal etkinlikleri belediye olarak düzenlediklerini de anlatan Gürer, ücretsiz etkinliklere katılmalarını ve Kartal Belediyesi internet sitesinin (www.kartal.bel.tr) izlenmesini de önerdi. Belediyenin farklı projeleri hakkında da bilgi verdi. Kursiyerlere başarı diledi.

📆 17 Mart 2015 Salı 12:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR