MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO

Kartal Belediyesi yapmış olduğu sanatsal ve kültürel etkinliklere devam ediyor.

 

Herkese herkesime hitap eden faaliyetlerle halkın beğenisini toplayan etkinlikler de çocuklar için özel günler, tiyatrolar, festivallerde yapılıyor.  Kartal Belediyesi’ne ait kültür merkezlerinde gösterilen çocuk tiyatrolarına ilgi büyük. Kültür Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de çocuklar için düzenlenen tiyatro oyunlarında çocukları yalnız bırakmadı.

 

Kartal Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunulan  “Ailemi Seviyorum”, Bir Korsan Masalı”, “Nasrettin Hoca”, “Ali, Veli veMaria” ve “ Kavuklunun Oğlu” adlı oyunlar Kartal Belediyesi’ne ait farklı kültür merkezlerinde sahnelendi.  Tiyatroyla tanışan çocuklar keyifli anlar yaşadılar.

 

Çocuklarla birlikte tiyatro oyunlarını izleyen ve onların tiyatro keyfine ortak olan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer,  “Kartal Belediyesi olarak birçok ilke imza attık. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz gelecek nesilin eğitilmesine çok değer veriyor. Sanatla uğraşan bir çocuğun bilgiye yönelmesi de kolay oluyor. Çocuklarımıza yönelik birçok kursumuz ve etkinliğimiz var. Çocuklarımızın bir uğraşı olsun ki, başka şeylere yönelmesinler. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da 1 kreş varken sayıyı 11’e çıkardı ve gün geçtikçe kreş sayımız artıyor. Kreşlerimizde 560 öğrenci bulunmakta ve öğrencilerimizi yetiştirirken eğitimlerini önemsiyoruz. Yeşil alanları çocuk oyun alanlarını artırıyoruz. Gelecekte birer birey olacak çocuklarımıza geleceklerine sahip çıkmaları gerektiğini aşılayarak; çevreye, insana ve doğaya saygılı olmaları konusunda eğitimler veriyoruz.” dedi.

 

Tiyatro izleyen çocuklar ve aileleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve Kartal Belediye ailesine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

 

📆 24 Mart 2015 Salı 11:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR