MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, belediye çalışmalarını anlatmak ve sanat-kültür etkinlikleri ile ilgili bilgi vermek amacı ile Demokratik Kitle Örgütleri ve derneklere yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

 

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer;  Kars, Ardahan, Artvin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Çelik, dernek yöneticileri Murat Yeşil, Yolcu Yeşil, Hasan Bozdoğan, Gümüşhane Gültepeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neşet Coşar ve yönetim kurulu üyeleri Emrah Şahin, Mustafa Kuyu, Serkan Özlü, Yusuf Meral, Fatih Zengin’i ziyaret ederek görüştü.

 

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, derneklere belediye çalışmalarını anlattı, sorunlarını dinledi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yerel dernekleri ve yerel kültürleri önemsediğini, Kartal ilçesinin zenginliği olarak gördüğünü, farklı bölgeden göç ile gelenlerle oluşan folklor ve müzik gibi özelliklerin yaşaması ve devamını sağlamak adına çalışmalar da yaptıklarını ifade etti. Gürer, Kartal’da önemli bir değişim-dönüşüm süreci yaşandığını depreme karşı sürdürülen kentsel yenileşmenin yanında daha çok yeşil alan ve park yapıldığını, çevre ile ilgili çalışmalar yanında sosyal yardımlar konusunda da örnek belediye olduklarını ifade etti.

 

Kars, Ardahan, Artvin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Çelik ve Gümüşhane Gültepeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neşet Coşar’da Kartal Belediyesi ile olumlu bir iletişim içinde olduklarını belirtip ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

📆 27 Şubat 2015 Cuma 10:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR