MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi’nden ders yılı öncesi okul çevrelerinde bakım ve onarım çalışması
Kartal Belediyesi’nden ders yılı öncesi okul çevrelerinde bakım ve onarım çalışması

Kartal Belediyesi, ilçe genelindeki bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıl boyu Kartal’ın tüm mahallelerinde bakım onarım çalışmalarına devam ederken, ders yılı öncesi okullara desteğini ve yardımını da sürdürüyor. Kartal Belediyesi iştirak şirketi Karyapsan A.Ş tarafından üretilen asfalt planlanan biçimde mahallere serildi.

 

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okullar açılmadan Hürriyet Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde yer alan Yakacık Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi çevresindeki tüm sokak ve caddeleri asfalt, kilit taşı, tretuvar ve kaldırımları tamamen yeniden yaparak, hem öğrencilerin rahat dolaşımını, hem de okul çevresinin güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’da halkımızın rahatı, memnuniyeti için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Ayrıca okullarımıza desteğimiz ilçemizde her zaman sürecek. Ders yılı öncesi okullara bakım onarım çalışmalarımızı her zaman yapıyoruz, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin rahat huzurlu bir ortamda öğrenim görmeleri en büyük arzumuzdur bu nedenle Yakacık Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi çevresindeki fiziki şartların düzgün hale gelmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gereken çalışmaları yaptılar. Elimizden geldiği sürece eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Genç nesillerimizin kaliteli uygun ortamlarda eğitim görmeleri önceliğimizdir.” dedi.

📆 11 Eylül 2014 Perşembe 14:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR