MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ELEKTRONİK ATIK SERGİSİ
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ELEKTRONİK ATIK SERGİSİ
Kartal Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü “Elektronik Atık Sergisi ”açtı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda yapılan serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, serginin açılışında yaptığı konuşmada: “Vatandaşlarımız ömrünü tamamlamış elektronik cihazları belediyemize getirerek geri dönüşümlerine katkı sağladı. Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde başarılı projelere imza atan Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün çağrısına kayıtsız kalamayan vatandaşlarımıza, çevre konusundaki duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars ise: “Geri dönüşümü önemsiyoruz. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak bu konuda çok sayıda çalışmalara imza atıp çeşitli eğitimler veriyoruz. Okullar, bina görevlileri, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör, oda ve derneklerde geri dönüşüm konusundaki bilinçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Diğer atıklar gibi elektronik atıkların da geri dönüşümünün gerçekleşmemesi, insan sağlığı ve çevre için büyük bir risk oluşturur. Bu yüzden geri dönüşüm uygulamalarının toplumun her kesimince desteklenmesi gerektiğini bir kez daha halkımıza hatırlatıyoruz.” dedi. Kars, vatandaşların 0216 280 60 60 numaralı Alo Çevre Hattı’ndan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Vatandaşların geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla Kartal Belediyesi’ne verdikleri ve birçoğunun çalıştığı elektronik atıklar arasında; video kaydedici, taşınabilir araç telefonu, cep telefonları, teyp, Mp3 çalar, radyo, fotoğraf makinası, gürültü ölçüm cihazı, taşınabilir televizyon, video oynatıcı, daktilo ve birçok değişik elektronik eşya yer aldı.

Sergi, 8 Haziran saat 17.00’a kadar Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda vatandaşların ziyaretine açık olacak.

7 Ek
Galeri
📆 05 Haziran 2017 Pazartesi 12:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR