MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM İÇİN YENİ BİR BULUŞMA
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM İÇİN YENİ BİR BULUŞMA
Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve sürekli hale gelen işçi işveren buluşmalarından biri daha gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi’ne iş için başvuran adayların güvenlik sektöründe istihdam edilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya bu kez Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri firmasından yetkililer katıldı. Yaklaşık 25 adayın katıldığı buluşmada iş arayan adaylarla tek tek görüşen firma yetkilileri, iş için gerekli özelliklere sahip olan ve belgelerini tamamlayan adayların uygun pozisyonlara yerleştirileceğini belirttiler.

Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Etkinlik Çadırı’nda düzenlenen işçi işveren buluşması, iş arayan 25 vatandaş için yeni bir fırsat yarattı. Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün girişimleri ile düzenlenen işçi işveren buluşmasına güvenlik sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri firmasından yetkililer katıldı. Firma yetkilisi Cengiz Yayla, hali hazırda devam eden işlerde ve yeni projelerde güvenlik elemanı açığı bulunduğunu belirterek gerekli görüşmelerin ve prosedürün tamamlanmasının ardından adayların firma tarafından değerlendirileceğini söyledi.

Kartal Belediyesi’ne iş için başvuran yaklaşık 25 adayın katıldığı işçi ve işveren buluşmasının kendileri için de fırsat olduğunu belirten Yayla, buluşmalarda iki yönlü bilgi akışı olduğunu ve adaylara güvenlik alanındaki istihdamın şartlarının yanı sıra prosedür ve işle ilgili bilgi verdiklerini de söyledi. Adaylarla tek tek görüşen yetkililer, doldurulan formların ve görüşme notlarının daha sonra firmanın insan kaynakları birimi tarafından incelenerek uygun adayların hem devam eden projelerde hem de yeni başlayan projelerde değerlendirileceğini belirttiler.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde gerçekleşen işçi işveren buluşmaları ile iş arayan vatandaşlarla işveren firmalar bir araya getirilerek hem iş arayan vatandaşlara yeni iş olanakları sağlanıyor, hem de işçi arayan firmaların iş gücü ihtiyacı karşılanıyor.  Kartal Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda da defalarca işçi işveren buluşmaları gerçekleştirerek Kartal ve çevresindeki birçok vatandaşın işe yerleşmesine önayak oldu.

📆 11 Mayıs 2016 Çarşamba 10:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR