MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi’nden Kreş Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Etkinliği
Kartal Belediyesi’nden Kreş Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Etkinliği

Kartal Belediyesi, çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini anlatmak ve dişlerini fırçalamaya teşvik etmek amacıyla eğlenceli bir etkinlik düzenledi. ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Kartal Belediyesi’nin 15 kreşinde öğrenim gören minikler katıldı.

Çocuklara yönelik önemli projelere yer veren ve sahip olduğu 15 kreş ile çocukların ilk öğretilerini sağlıklı ve güvenli ortamlarda, doğru bir vizyon geliştirerek almalarını sağlayan Kartal Belediyesi, sağlık çalışmaları kapsamında minik öğrenciler için Ağız ve Diş Sağlığı etkinliği organize etti.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı Haftası programı, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın’ın konuşmasıyla başladı. Aydın konuşmasında minik öğrencilere ağız ve diş sağlığının öneminden bahsederek tüm öğrencilere diş fırçası ve diş macunu armağan etti.

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte minik öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemi, ağız ve diş bakımının nasıl yapılması gerektiği ve diş fırçalama teknikleri eğlenceli bir animasyon eşliğinde anlatıldı.

Etkinlik, Sihirbazlık Gösterileri, Tiyatro Oyunu ve Sahne Şovları ile Renklendi

Meraklı bakışlarla verilen eğitimi takip eden kreşli minikler, daha sonra kendileri için hazırlanan bir sürpriz ile karşılaştı. Sahneye çıkan sihirbazı görür görmez sevinç çığlıkları atan minikler, sihirbazlık gösterisindeki numaraları büyük bir hayret ve dikkatle izledi.

Çocuklar için doyumsuz dakikaları kapsayan etkinlik programı, birbirinden eğlenceli sahne şovları ile devam etti. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri, Bir bilim insanının zaman makinesiyle yaptığı yolculuğu anlatan mizahi bir tiyatro oyunuyla son buldu. Minik öğrenciler oyun süresince adeta kahkahalara boğuldu.

📆 04 Aralık 2022 Pazar 19:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR