MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi’nden stajyerlerine eğitim
Kartal Belediyesi’nden stajyerlerine eğitim

Kartal Belediyesi kurum içinde çalışanlarına verdiği eğitimin yanı sıra belediye içerisinde staj yapmakta olan öğrencilere eğitimlerle destek oluyor.

 

Bu kapsamda Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, belediye stajyerlerine “Sosyal girişimcilik eğitimi” verdi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer de katıldı.

 

Anadolu Vakfı Sosyal Girişimcilik Uzmanı Gülçin Kaya İnceiplik;  ‘Sosyal girişimcilik nedir? Sosyal girişimcilik ve ticari girişimcilik arasındaki fark? Sosyal girişimcilik modelleri, Türkiye’de sosyal girişimler nelerdir? Türkiye’nin Sosyal Girişimcilik konularına değindi. Sosyal Ben Sorumluluk Projeleri Derneği üyesi Gökhan Molkoç, Türkiye’den örnek bir sosyal girişimcinin başarı hikayesini stajyerlerle paylaştı.

 

Eğitimin sonunda Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına eğitmenlere teşekkür etti ve sosyal belediyecilik anlayışıyla belediye olarak insan odaklı yaptıkları çalışmaları anlattı.  Gürer, “Okumak kadar yardımlaşmada önemli. Yaşadığımız doğaya ve insan ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. İnsanlar için yapabileceğimiz birçok şey olabilir. Sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alarak birçok kişiye faydalı olabiliriz. Kartal Belediyesi Kadın Ürünleri Pazarı, Kadın Girişimcilik Eğitimi, Gençlik Kariyer Merkezi, Gönül Çarşısı, Meslek Kursları Ve Belediye Buğday Derneği İşbirliği İle Organik Pazar incelenebilecek sosyal projelerdir. Okullarımızın Gençlerin Girişimcilik adına üretecekleri çalışmalara da belediye olarak destek veriyoruz” dedi.

 

📆 02 Mayıs 2015 Cumartesi 11:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR