MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA ZİYARET          
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA ZİYARET          

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde “Önce insan” sloganıyla başlatılan ‘Evde Kişisel Bakım ve Kuaförlük Hizmeti’ 2012 yılından bu yana başarıyla devam ediyor.

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan; Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir ve ‘Evde Kişisel Bakım ve Kuaförlük Hizmeti’ veren ekiple beraber, bu hizmetten yararlanan engelli vatandaşları evinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Engelli vatandaşların ve evde bakıma muhtaç yaşlıların unutulmaması gerektiğini vurgulayan Fidan, “Kartal Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza her türlü desteği veriyoruz. Engellilerimizin, başkalarına gereksinim duymadan yaşamlarını sürdürmesi, üretmesi ve topluma faydalı bireyler olması için çalışıyoruz. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını bizzat kendilerinden dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Öte yandan kamuoyunda engelli olmak konusunda farkındalık yaratmak ve duyarlılığı arttırmak için de sürekli etkinlikler düzenliyor, yeni projeler üretiyoruz” dedi.

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten  engelli vatandaş Dilber A., Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz başta olmak üzere kendilerine destek olan Kartal Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, Kartal genelinde yaşlı ve engellilere verilen ‘Evde Ücretsiz Kişisel Bakım ve Kuaförlük Hizmeti’, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Kartal Belediyesi, 2012 yılında başlattığı bu hizmetle, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan engelli ve yaşlı vatandaşlara talepleri doğrultusunda evlerine giderek kişisel bakımlarını yapıyor. Bu kapsamda 2012 yılından bu yana yüzlerce engelli ve yaşlı vatandaşa, evde kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti verildi.

 

Evde Ücretsiz Kişisel Bakım ve Kuaförlük hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için irtibat no:

 

(0216) 280 56 59 – 60

 

 

5 Ek

 

 

📆 30 Kasım 2017 Perşembe 11:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR