MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYE’SİNDEN YAKACIK DOĞUM EVİ’NE ÇEVRE DÜZENLEMESİ
KARTAL BELEDİYE’SİNDEN YAKACIK DOĞUM EVİ’NE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Kartal Belediyesi, 2013 yılında Yakacık Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yakacık Doğum Evi ve Çocuk Hastanesi’nin duvarlarını yenileyerek hastane çevresinin güzel bir görünüme kavuşmasını ve yolu da genişleterek trafik akışının rahatlamasını sağlamıştı. Kartal Belediyesi, bu kez hastanenin bahçesinde başlattığı çalışmayla, atıl durumdaki havuzun tamirini, peyzaj düzenlemesini ve sert zemin döşemesini gerçekleştirdi. Hastalar için dinlenme alanı ve çocukların muayene için sıra beklerken vakit geçirmeleri için çocuk oyun alanı da yapıldı.

Kartal Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme kapsamında çocuk oyun alanının yapımı tamamlanırken diğer çalışmaların devam ettiği ve çok kısa bir zamanda biteceği bilgisi verildi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Amacımız Kartal’ı daha modern hale getirecek çalışmalar yapmaktır. Bu kapsamda Yakacık Doğum Evi ve Çocuk Hastanesi’nin duvarlarını geçen yıl yenileyerek kötü görünümden kurtarmış ve güzel bir görünüme kavuşturmuştuk. Şimdi de hastane bahçesinde yaptığımız çevre düzenlemesiyle hastane bahçesinin güzel bir görünüme kavuşmasını, hastaların da huzurlu bir ortamda bulunmasını sağlıyoruz. Kartal halkına hizmet bize huzur veriyor. Kartal’a estetik ve güzellik katacak çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç duyulan alanlarda yenileme çalışmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.

📆 13 Şubat 2014 Perşembe 10:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR