MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NE ÇELENKLİ PROTESTO
KARTAL BELEDİYESİ’NE ÇELENKLİ PROTESTO

 

Ak Parti kartal İlçe Başkanlığı düzenlediği protesto yürüyüşünü Kartal Belediye Başkanlığı binası önüne siyah çelenk koyarak noktaladı.

26 Eylül 2017 salı günü Kartal Belediyesine ait sosyal paylaşım sitesinde yayımlanan bir yazıda Ak Parti teşkilatına ve üyelerine hakaret içerdiği iddiasıyla Kartal İlçe Başkanlığı ,Kartal Belediyesi Binası Önüne siyah Çelenk bırakarak protesto etti..

28.Eylül 2017 perşembe günü saat 10:30 sularında Kartal Ak Parti İlçe binası önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup Ak Parti İlçe Başkanı Mehti Akman,Ak Parti Miiletvekili Osman Boyraz ,Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Temel Yaz,Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ebubekir Taşyürek önderliğinde Kartal Belediye binası önüne yürüdüler.

Grup sloganlar eşliğinde ve ellerindeki dövizlerle Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü protesto edip istifaya davet ettiler..

Kartal Belediye binası önünde bir basın açıklaması yapan Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Mehti Akman şunları söyledi;

Saygıdeğer Kartal’lılar,
Sayın Basın Mensupları
26 Eylül 2017 Salı günü bir kamu kurumu olan Kartal Belediyesi , resmi kurum olma hüviyetine yakışmayan imalı bir üslupla AK Parti’lileri kast ederek ağır hakaret içeren ifadeyi resmi sosyal medya hesaplarından paylaşmıştır.
Yaptığı bu paylaşımdan dolayı özür dilemesi gerekirken, Kartal halkının zekasıyla alay eder gibi lakayt bir açıklama yaparak özrü kabahatinden büyük bir tavır sergilemiştir.

Belediye başkanlıkları halka hizmet etmek için halkın yönetenlere emanet ettiği kurumlardır. Bu kurumları babanızın çiftliği gibi yönetemeyeceğiniz gibi , kafanıza estiği gibi istediğinizi yapabileceğiniz kurumlar da değildir.
Resmi kurumların sosyal medya hesapları da bu ciddiyette, dikkatli paylaşım yapılması gereken mecralardır.
Belediye adına sosyal medya hesapları belediye başkanlığını temsil eder. Milletin vergileri ile finanse edilen bu mecralarda millete hakaret etmek ahlaksızlık ve edepsizliktir.

CHP’li Kartal Belediyesi maalesef hala milleti hor gören eski anlayışını içinden atamamıştır. Bu anlayışı zaman zaman farklı şekillerde zuhur etmektedir. Geçen Hafta da Belediye Meclis görüşmelerinde Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan Kartal halkına “hayvan” benzetmesi yaparak vatandaşlarımızı aşağılamış ve hakaret etmiştir. Aslında bu durum CHP’nin “Milletin değerlerini ve Milleti aşağılayan” tavrında ortaya çıkan genel bir özüne dönüştür.

Sosyal medya hesaplarının başına getirdiğiniz kişiler hata yapabilir, yanlış yapabilir, yaşanan durum gibi edepsizlik (!) de yapabilir. Ama Belediye Başkanı olarak size düşen görev, gereğini yapmak ve Milletten özür dilemektir.

Milletin affedip etmeyeceği de milletin taktir edeceği bir tavırdır.

Peki böyle mi oldu ? Hayır

Bu ahlaksız paylaşımları yapanlar ikinci bir paylaşım yaparak alaylı bir üslupla yanlış anlaşıldık gibisinden ifadeye yer verdiler. Bu sabah da konuyla ilgili üçüncü paylaşım yaparak gene yanlış anlaşıldıklarını tekrar ederek paylaşımdan kaldırdıklarını söylüyorlar.Maalesef paylaşımları yapanlar hala olayın ciddiyetinde değiller ve milletin zekasıyla alay etmeye devam ediyorlar.

Yazıklar olsun !!!
Ar damarı çatlamış bu adamlar hala görevlerine devam ediyor.
Maalesef Belediye Başkanı Altınok Öz’de bu ahlaksızlığa ortak olarak, bu ahlaksızlığın müsebbibi ve teşvikçisi konumunda olmuştur.

Sizlerin ve tüm kamuoyunun huzurunda bu hakaretamiz ve edepsiz paylaşımı kınıyoruz. Bu saatte kadar yapılan hakaretler karşısında özür dilemeyen Belediye Başkanının bundan sonra dileyeceği özrün de bir önemi olmadığını düşünüyor, istifa etmesini bekliyoruz.

Bundan sonraki süreçte konunun takipçisi olacağımızı ve hukuk mercilerinde mücadelemizi devam ettireceğimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Saygılarımızla.
AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı
Yapılan basın açıklamasının ardından gurup olaysız bir şekilde dağıldı..
İstanbul34gazetesi

Galeri
📆 28 Eylül 2017 Perşembe 13:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR