MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NİN CEFAKAR ŞOFÖRLERİNE TEŞEKKÜR
KARTAL BELEDİYESİ’NİN CEFAKAR ŞOFÖRLERİNE TEŞEKKÜR

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ve Kartal Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Nuray Sancaklı, Kartal Belediyesi şoförleriyle bir araya geldi.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ve Kartal Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Nuray Sancaklı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün büyük önem verdiği cenaze hizmetleri kapsamında, cenazelerini memleketlerinde defnetmek isteyen vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlayan şoförleri ziyaret etti.

 

Destek Hizmetleri tarafından verilen bu hizmetin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına şoförlere teşekkür etti. Fidan, “Sizler, Anadolu’nun her köşesini dolaşarak aidiyet duygusuyla ve insanlığınızla hizmet vermektesiniz. Vatandaşın acılı anlarında yanında olarak, paylaşarak örnek davranışlarınızla Kartallılara hizmet ediyorsunuz. Kartal Belediyesi’ne sizlerle ilgili olumlu mesajlar geliyor. Sizleri, verdiğiniz emek ve yüzünüzdeki tebessüm için kutluyorum. Bizler, görüşlerimiz, rengimiz, ırkımız ne olursa olsun birlikte çalışan insanlarız ve hiçbir görüş ayrılığı insaniyetimizin önüne geçemez. Sizleri seviyorum ve verdiğiniz emek ve duyarlılık için hepinize Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz  adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kartallıların acılarını paylaşarak cenazelerini Türkiye’nin her köşesine taşıyan Kartal Belediyesi şoförleri, görevlerini yaparken gösterdikleri hassasiyet ve cenaze yakınlarına verdikleri destekle büyük takdir topluyor. Kartal Belediyesi şoförleri, bu önemli ve hassas görevi icra ettikten sonra vatandaşlardan telefon veya mesaj yoluyla sayısız teşekkür aldıklarını ifade ederek Kartallılara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını  belirtiler.

 

📆 05 Aralık 2014 Cuma 16:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR