MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NİN KREŞLERİNDE 23 NİSAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ’NİN KREŞLERİNDE 23 NİSAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Kartal Belediyesi kreşleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklara başladı.

 

Kreşler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Cumhuriyet 2 kreşinde çalışmaları izledi. Kreş sorumlusu Fatma Doğan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Gürer, Murat Teker’in müzik, Hayati Apaydın’ın folklor çalışması yaptığı öğrencilerin çalışmalarını izledi.

 

 

Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar 23 Nisan’da Kartal Meydanı’nda kreş öğrencilerinin sahneye koyacağı etkinlikler için tüm kreşlerde hazırlıklara başladıklarını belirtti.

 

Kreşlerde çalışmaları yerinde denetleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Kreşlerde 570 öğrencimiz 3-6 yaş aralığında. 70 öğretmenimiz ile öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Branş öğretmenlerimiz de var.  Hayati Apaydın folklor, Murat Teker ve Ali Kemal Özdemir müzik eğitimi veriyor.  Onların eğitimi ile çocuklarımız müzik ve folklor ile ilgili yetenekli örneklemeler öğreniyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklar için ender bayramlardan. Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı çocuklarımıza armağan etmiş.

 

Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’de çocukları, gençleri çok seven, onların sosyal yeteneklerinin öne çıkmasını hedefleyen bir yaklaşıma sahip. Kartal’da satranç, dağcılık, yelken gibi branşlara önemli destek sağladı. Kreşlerde de bu bağlamda her alanda çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını, yetişmesini istiyor. Sosyalleşmelerini sağlayacak her çalışma kreş sorumluları ve kreş müdürünün çabası ile uygulamaya alınıyor. 23 Nisan bu bağlamda çok önemli ve prova çalışmalarında çocuklarımızı çok yetenekli bulduk. Aileleri ve halkımız için güzel bir bayram yaşatacaklarına inanıyorum.” dedi.

 

📆 02 Nisan 2015 Perşembe 11:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR