MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NİN ÖDÜLLÜ PROJESİ’NDE ÇOCUKLAR BİR ARAYA GELİYOR
KARTAL BELEDİYESİ’NİN ÖDÜLLÜ PROJESİ’NDE ÇOCUKLAR BİR ARAYA GELİYOR

ÇOCUKLAR KARTAL BELEDİYESİ’NİN YIL BOYU SÜNNET KAMPANYASI’NIN ŞÖLENİNDE BULUŞACAK

 

KARTAL BELEDİYESİ’NİN ÖDÜLLÜ PROJESİ’NDE ÇOCUKLAR BİR ARAYA GELİYOR

 

 

Kartal’da önce insan sağlığını dikkate alan ve sağlık sektörüne yönelik projeleri ilçede başlatan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Kampanyası” şöleninde çocuklarla bir araya gelecek. 2009 yılında göreve geldiğinde toplu sünnet organizasyonlarına karşı çıkarak ilçede bir ilki başlatan ve yaptığı projenin genel sağlık politikası kapsamına alınmasını öngörerek bir ilke imza atan Başkan Altınok Öz, 19 Eylül Cuma günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşacak.

 

YIL BOYU ÜCRETSİZ SÜNNET KAMPANYASI ŞÖLENİ

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Kampanyası” bünyesinde 19 Eylül Cuma günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde 14.00-17.00 saatleri arasında bir şenlik gerçekleştirilecek. Şenlikte, Engin Dalbudak’ın yönettiği ve Üçgen Tiyatro tarafından sahnelenen Sihirli Düş adlı oyun sahnelenecek. Ayrıca çocukların katılacağı Kum Boyama Atölyesi- Yüz Boyama Atölyesi – 10D sinema gösterisi yapılacak. Palyaço, jonklör ve illüzyon gösterimlerinin yanı sıra düzenlenen kokteyl de çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtılacak.

 

ÖDÜLLÜ PROJE

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 2011 yılında düzenlenen ve yerel yönetimlerin projelerinin yarıştığı Örnek Belediyecilik Proje Yarışması’nın “Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeleri” dalında Kartal Belediyesi; “Yıl Boyu Sünnet” Projesiyle ödüle layık görülmüştü. Çocukların uzman doktorlar tarafından sünnet edilmesinin ileriki yaşlarda oluşabilecek sağlık problemlerini önlemesini amaçlayan proje kapsamında bugüne kadar binlerce çocuk sünnet edildi.

📆 18 Eylül 2014 Perşembe 19:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR