MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Teknoloji, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NİN STANDI CEBIT’İN İLGİ ODAĞI OLDU
KARTAL BELEDİYESİ’NİN STANDI CEBIT’İN İLGİ ODAĞI OLDU

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Sosyal Demokrat Belediyeler” Bilişim Platformunun katıldığı Cebit Bilişim Eurasia İstanbul – Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarını gezdi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yeşilköy CNR Expo Center’da gerçekleşen “Sosyal Demokrat Belediyeler” Bilişim Platformunun katıldığı Cebit Bilişim Eurasia İstanbul – Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarını gezdi. Başkan Altınok Öz,  Kartal Belediyesi’nin  proje ve çalışmalarının yer aldığı standı inceledi.
Başkan Altınok Öz, Diğer Belediyelerin Projelerini İnceledi
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, daha sonra fuara katılan diğer Sosyal Demokrat Belediyelerin stantlarını gezerek  incelemelerde bulundu. Başkan Altınok Öz, belediyelerin hizmetlerini anlatan sanal asistan, loder simülasyonu ve mobil sağlık hizmet araçlarını yakından inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Altınok Öz daha sonra Ankara Yeni Mahalle Belediyesi’nin standına geçerek burada Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal  ile biraraya gelerek Bilişim Fuarı ve yapmış oldukları hizmetler ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Op. Dr. Altınok Öz: “Biz Büyük Bir Kente Hizmet Veriyoruz”
Gezinin ardından konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu tür fuarlara katılarak deneyim kazandıklarını, büyük kentlerde yaşanılıyorsa mutlaka teknolojinin yakından takip edilmesi gerekliliğine işaret etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Bu tür fuarlara katılarak deneyim sahibi oluyoruz. Kartal Belediyesi olarak fuarda e- belediyecilik örneklerini sergiliyoruz. 29 Ekim’de  e- belediye binamızı açacağız. Büyük bir kentte yaşıyorsak teknolojiyi yakından takip etmemiz gerekir. Biz hizmet sektörüyüz. Büyük bir kente hizmet veriyoruz. Sosyal Demokrat Belediyeler iletişim alanında ilerlediler. Sosyal Demokrat  Belediyeler, fuar organize ederek deneyim sahipleri oluyorlar. Bu tür fuarlar önemli. Hem personelinize fuar alışkanlığı kazandırıyorsunuz hem de diğer belediyelerin yapmış olduğu projeleri yakından inceleme fırsatı buluyorsunuz” dedi.

📆 30 Ekim 2013 Çarşamba 09:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR