MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”KARTAL CEMEVİ VAKFI KADINLARI UNUTMADI’
”KARTAL CEMEVİ VAKFI KADINLARI UNUTMADI’


Kartal Cem evi vakfı tarafından düzenlenen 8 mart dünya emekçi kadınlar günü ,Birlik İçinde Çokluk sloganıyla yola çıkarak kadına yakışır bir panele ev sahipliği yaptı.
Panel Gazi Pınar Köyü mahalli sanatçısının söylemiş olduğu türkülerle başladı .Panelde yine Gazi Pınar Köyü tyatro ekibinin tyatro gösterimiyle devam etti. Tiyatro gösteriminde gençler geçmişten günümüzde kadınların yaşamış oldukları zorluklar ve kadınlara uygulanan şiddeti gözler önüne serdiler ..
Açılış konuşmasını Kartal Cem Evi Vakfı Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarıbal yaptı.
Panelde panelist CHP bir önceki dönem Kadın Kolları Başkan Adayı ,Özlem Bulut ve Nazan Tok konuşmacı olarak katıldılar.Kadının toplumdaki yeri ve önemi ,kadınların yaşadığı zorluklar ,yaşadığı şiddet ve kötü muameleye maruz bırakılmaları ve çocukların nasıl şiddet ve kötü muameleden uzak durmaları konusunda bilgiler verildi.Ayrıca kadınların ekomomideki yeride anlatıldı.

 
Panele Katılanlar arasında :Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Yücel Süslü Yüksek Mimar Oğuz Aykan ,CHP İlçe Yönetimi ,CHP Kartal Kadın Kolu Başkanı Kiraz Uzuntaş ,CHP Kartal Gençlik Kolu Başkanı Uğur Temel, Gazi Pınar Derneği Başkanı katıldı. Panel Hayırlı dileklerle son buldu…
Haber foto:Nuray yılmaz..

Galeri
📆 11 Mart 2017 Cumartesi 17:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR